• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Nuk di te them me nje partner ne krah apo jo, por duke jetuar e qet me punen qe do ushtroj diku ne europ.

A ke menduar dicka qe thoje se do e beje kur ishe adoleshente dhe tn qe je rritur thuaj ah sa budallaqe isha? Dhe cila ka qen ajo😅

Mire mire por ka dhe me mire.

Keni menduar ndonjehere sa e veshtire eshte situata kur ti mundohesh me cdo kusht te harrosh adoleshencen tende dhe dikush perpiqet te ta kujtoje?

Me thene te drejten adoleshenca me ka pelqyer se kam dashuruar dhe sinqerisht😆

U plakem thua? lol

Jo jo po flisja kshu ne pergjithesi, une 23 do ngelem gjithmone.

Sa here ne dite shikoni nga lindja dhe thoni sikur te mos perendonte dielli sot?

As si e kane bere studion se kam pare kte vit, spara i shoh se nuk ka asgje per te mesuar ne ato formate.
Antivlera qe shiten si vlera.

E sheh ti a?

shoh ndonje video ne youtube , kam qef me pa ca intrrigash bejne :p
kjo eshte vlera , duhet te mesojm dhe te keqiat ndonjehere...

si e kalon kohen e lire?

Spara kam shume kohe te lire ne fakt por kur e kam e kaloj me cunat.

Intrigat e atyre aty lene per te deshiruar, ndiq forumet dhe plotesohesh ne ate aspekt.😂😂😂

Ke menduar ndonjehere te besh joga?

bej ndonjehere , po me shume meditim

per forumet ke te drejte🤣 me shume do i fusja te zhanri komedi :p

nuk jan femijet lumturia e jetes? :)

Per ate qe ka menduar gjithmone nje familje te shendoshe po. Jane e ardhmja dhe e ardhmja eshte synimi i njerezve normale.

Per çfare meditoni?

Per te larguar gjithe toksicitetin.

Perderisa forumet i paragjykoni ne njefare menyre,me lind pyetja e thjesht,perse i frekuentoni??

cdo gje eshte energji dhe koshience , i gjithe universi

te pelqen te shikosh yjet naten?

Une yll jam vete, i rene me surrat ne nje nate me vorbulla te dhunshme hapsinore por prape yll ngelem, cme duhet te shoh te tjeret.

Jeni e dhene pas astrologjise?

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë