• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Asgje, hengra shpejt e shpejt nje cope buke me sallame.

A jeni duke percjelle ndonje tv serial pee momentin?

Duke mesuar pak gjermanisht,shumicen e kohes duke dal me shoqerin,por kto kohe kam qen shume pasive nga gripi.😕

A je ber pishman qe ke dashuruar? Besoj te gjithe dashurojn njeher ne jet

Nuk jam bere pishman qe nuk kam dashuruar 😜

Sa beson se mund te rezistoj dashurija mes nje çifti?

Hahahahahaah😂😂
disa thon qe dashuria mes nje cifti nuk shuhet kurre aman kam degjuar dhe qe pas nje far kohe behen moter e vlla😂😂

A mendon vertet se pas nje periudhe kohore ne martes ciftet behen si moter e vlla? Humb ndjenja dmthn

Ndoshta,por mendoj qe kur dashuron vertet dhe kur gjen gjysmen tende nuk te shteron kurre epshi per tu bere moter-vella,kuptohet qe dashuria eshte nje lule qe varet sesi do ta ushqesh ti/ai.

Sa e dashuruar je? 🤔

Fatkeqsisht mendoj se sjam😅 thjesht ndihem mire aman kaq kam afeksion,shume fjal e madhe ajo me peshe teper te rend.

A mendon se te gjithe e meritojn nje shanc te dyt?

varet nga situata,cdo rast eshte i ndryshem dhe po ashtu cdo gabim i bere.

Pse qendron pran dikujt qe nuk e do? 🧐

Thjesht me ben te ndihem mire,dhe une mendoj se i bej te njejten gje😅

Si e pershkruan personin tend te zemres?

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë