• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Per Ermalin e di te sigurt ca ka me shume, ka lavatrice qe lan para me shumice plus lenden e pare.
Per Griden sdi cte te them, madje do thoja se ka me pak se ne, apo ka me shume?!🤔

Ka nje gje qe ti e une nuk e kemi, por dhe sikur ta kishim, nuk do e perdornim per te çare ne jete.

E thash mire o?🙄

Nuk di gje, e di vetem se ju keni udhetuar me anije kozmike a Grida jo.

Cmendim ke per lunatiket?

E ke qa me dysh.😂😂😂

Ke pare gjithe setin e nje studioje dentare te qeshin 15 min si budallaçka dhe te harrojne pacientin ne kolltuk?

E ke qa me dysh.😂😂😂

Ke pare gjithe setin e nje studioje dentare te qeshin 15 min si budallaçka dhe te harrojne pacientin ne kolltuk?
Nuk kam pare jo, por duke njohur pacientin, gjithcka eshte e mundur. 😂

Hoqe dhembet e qumeshtit?

Nuk kam pare jo, por duke njohur pacientin, gjithcka eshte e mundur. 😂

Hoqe dhembet e qumeshtit?
Pak a shume😂
Ma mjekoi heren tjeter po aq mire e mjekoi sa tere javen hengra ilaç 2 vakte dita.
Sot i thashe e kishe qare Dok!👌
Ke tha?
Ilaçin i thashe, sikur ti kishe hudh dhe cik vaj ulliri extra vergine, nami.

Ndejten nja 1 min se se kuptuan, kur t’ia plas ajo ndihmesja me te madhe.

Me harruan aty jqj!🥹

Te nderroj dentiste thua?

Jo, falua kete radhe. Heren tjeter o ta kapin batuten ne ajer o hajde te Feridja ku shkoj une, te pakten kur ta mjekon dhembin ta vendos koken te cajcat.

Pse je kaq i cmendur?😂😂😂😂😂

Merr dhe perparsen, se jane ca njolla qe nuk dalin.

Te vi dhe une me ta heq friken? 🙄

Mysybet, po filloj te mesohem. Ndoshta me kane zene mallkimet e marrura 😒

Kur thahet Shkumbini, vlen marrveshja? 🙄

He e paske bere planin e devijimit e, do permbytesh myzeqene e shoh une.🤦‍♂️

Thaje njehere pastaj flasim.😎

Ika te laj dhembet se e kam porosi.😂😂😂

Me bismilah, kafen npune
Si ju shkoj kjo dite

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë