Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hello Italia desha veq te pyes je i lir per taksi te me qosh ne nje destinacion hahaha.Hello sherbimi zbiveran cfare deshironi ???
Te qoj ku dush ?Hello Italia desha veq te pyes je i lir per taksi te me qosh ne nje destinacion hahaha.
Per lezh hahaa.Te qoj ku dush ?
Ku do me ik? ?
Jes edhe per lesh eshte bokor ?Per lezh hahaa.
Ja vlen aty te iki hmm.
Un kam ber thonjet rrofsh dhe floken mdyshova dje ubera roz qe mos tju bij me sy gjdo dit njejt hmmmmJes edhe per lesh eshte bokor ?
Po pse luan keshtu me ndjenjar tona ? kom nji shoqe qe i qan thojte aty ntiron po dush te jao numrin ik harxho nai lek aty se rob i mire ?
Po pra se shyqyr qe ike ti ntiron ? une kisha qef te kuptoje edhe ti ca shoqje komUn kam ber thonjet rrofsh dhe floken mdyshova dje ubera roz qe mos tju bij me sy gjdo dit njejt hmmmm
Normal me duhet se kam ardh pa makin ?????Po pra se shyqyr qe ike ti ntiron ? une kisha qef te kuptoje edhe ti ca shoqje kom
Une ? goc bobe jo pordha kot ?
Po tu desh makine bashke me shofer bo zyle kokshpulle ?
E kam seriozisht ? tbi nipin tim por mos maNormal me duhet se kam ardh pa makin ?????
Po ai po i dul fati mu qefi mbohet se per mu nuk ishe rrisk ti ??Tash un jam e urt i besoj vetes ,po ti sa ibeso nipit hmmm.
Uroj te kalosh mire ? per cdo po te duhet na thuj nare ok ti ske mevoj por si dihet kurr bo i zyle ktu ???Po po kysmetit si dihet tuj pa tuj be jeta e shkurter duhet gjdo dit ta shikojm.
UneKa ndonje pa pune ktu ?
Skisha dritaPo te prisja ty..
Nga humbe sot ?
Po kisha se i bona telefonat lali erit qe mos ti hiqte?.Skisha drita
Ti kishe?
e kam?Po kisha se i bona telefonat lali erit qe mos ti hiqte?.
Mos do ndonje usta elektriçist se shume here po te ikin dritat?
A epo mire se njoh nje xhaje ktu eshte elektriçist i mire ndaj pyeta ??e kam?
CBERe ti SOt?