• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje-përgjigje të ndryshme...

Jes edhe per lesh eshte bokor ?

Po pse luan keshtu me ndjenjar tona ? kom nji shoqe qe i qan thojte aty ntiron po dush te jao numrin ik harxho nai lek aty se rob i mire ?
Un kam ber thonjet rrofsh dhe floken mdyshova dje ubera roz qe mos tju bij me sy gjdo dit njejt hmmmm

Un kam ber thonjet rrofsh dhe floken mdyshova dje ubera roz qe mos tju bij me sy gjdo dit njejt hmmmm
Po pra se shyqyr qe ike ti ntiron ? une kisha qef te kuptoje edhe ti ca shoqje kom
Une ? goc bobe jo pordha kot ?

Po tu desh makine bashke me shofer bo zyle kokshpulle ?

Po pra se shyqyr qe ike ti ntiron ? une kisha qef te kuptoje edhe ti ca shoqje kom
Une ? goc bobe jo pordha kot ?

Po tu desh makine bashke me shofer bo zyle kokshpulle ?
Normal me duhet se kam ardh pa makin ?????

Back
Lartë