• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse.......?!

Ne emer te atit birit nipit cunit kopil qe ka prifti amen ??

Pse seriozisht e ke punen e jehovait ti? ??

Te pakten ne rastin tim kundrejt te tjerave jo.por si kam kuptuar ndonjehere.
Pse disave u duket sikur bota sillet rreth tyre?

Se di dhe nuk mund te them pse , sepse sjam ashtu qe bota sillet rreth meje , un sillem rreth botes :)

Pse kur bon shaka shum njerzit e marin per dobsi ?

Un nuk jam ashtu :) , jam shum optimist pavaresish se boj shaka qe them i marum e kshu , jam shum optimist dhe jam njeri qe luftoj per te arritur aty ku dua un :)

Pse ka ardh koha kur te gjith shofin lekun dhe jo njerzit e gjerat e tjera t bukra qe ka natyra ?

• Pëlqej
Reactions: Iva
Mendoj sepse njeriu ka shum gjera ka trru per te menduar per te vepruar ka mundesi te zgjedhi jetesen dhe si do te jetoje , mendoj une

Pse thojn qe me mire nje qen mik sesa nje mik qen ?

Sepse qeni eshte mee ii dashur,ii sinqert se njerezit.
Nuk tgenjen apo nuk te tradheton sapo te largohesh

Pse hipokritet e bëjn veten gjithmon si njerez te mire ?

Sepse keshtu ii pershtatemi shoqerise ndoshta

Pse kafsha është më e dashur se njeriu ?

Ke ngatrru person tkeqen ;)
Se sme intereson as Sanija,Bedria e as Rabia....

Pse pijm kafe sapo zgjohemi në mëngjes ??

Back
Lartë