• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse.......?!

varet shqiptaret punojn shume po romuni , bullgari , polaki , hungarezi etj etj punojn ma lire e mjaftushem shum kjo asht nja nder arsyet besoj

Pse e kie kte mendim ti?
Sepse njoh persona qe kane mundesi dhe nuk ofrojne ndihme dhe nisem nga vetja qe me akuzojne pse e kam kthyer punen time ne kompani shqiptare?
Pse kaq vrer per njeri tjetrin?

• Pëlqej
Reactions: Zap
Nuk e di ?? Ndoshta nga vujtja

Pse e ktheve punen ne kompani shqiptare ?!?

Une do te rrembeje ty siper gomarit e ne spanje do fshiheshim lol

Pse u bete aq shqiptar? Lol

• Kiss
Reactions: Iva
Wow bravo ty , tani e kapa thelbin nuk e di aty ku kam pas mundsi me ba e kam ba edhe pa letra

Pse te vret e shkumja ?

• Pëlqej
nga pse del sepseja zgjatet shume ???
Pse sna bone naj rumune dashnore?

Skom per vete dak

Pse bohet dashnore 2019 u munova per ty mezi e zuna per vete ???

Ndoshta per mos te menduar qe flem ne biruc kur ngrejme syte larte(ideja e hapesires)
Pse dallendyshet vijne ne pranvere?

Se merdhifin ne diner kan bishtin te ndare ne dysh :p

Pse perdorim kaq shume elektricitet?

• Kiss
Back
Lartë