• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse meshkujt dashurohen me brunet?

Mqns biondet kenken ma të "lehta" e brunet ma të mira, ma të vërteta.
Lind pyetja: Pse brunet bahen bionde?!!
Jo natyrale, pra shkatrrojn flokt me dekolurs me u ba bionde, pse thua?!

Mqns biondet kenken ma të "lehta" e brunet ma të mira, ma të vërteta.
Lind pyetja: Pse brunet bahen bionde?!!
Jo natyrale, pra shkatrrojn flokt me dekolurs me u ba bionde, pse thua?!
Pse pak bjonde ka qe i nxijn i bejn sterr ???
P.s un njeher qe u bera bjonde desh mu mbush mendja mu martu …shiqir qe u riktheva brune prap ??

Pse pak bjonde ka qe i nxijn i bejn sterr ???
P.s un njeher qe u bera bjonde desh mu mbush mendja mu martu …shiqir qe u riktheva brune prap ??
Patjeter që ka, poor ma shum bionde jan ba.
Ti je specie me vête .??
??????..

Ti e merr me qesh, poor kur jam ken e vogël mësuesi i fillores ma ka ngjit nji orbit në ball, se nuk e nigjosha me heq.
Ai hiqe nga goja se je nê msim, unê hiç.
Masndej ka marr nji vizore me më friksu edhe e hoqa e më tha vene nê ball?????????..
Sa asht detyru mama me mi pre flokt para se më ishte ngjit për flok.
????..
Bahet fjal pêr klas tret ose katërt.
E tesh jam kolege me te mas baft hajer ?????.

Back
Lartë