• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse meshkujt dashurohen me brunet?

Juno

Kontributor
LV
0

Në këtë artikull do ju sjellim disa fakte pse meshkujt preferojnë të lidhen me femrat brune.

Ndikon ngjyra e flokut në preferencën e tyre?! Sipas intv.al ja disa nga faktet:

1. Brunet janë më misterioze

Sipas sondazheve të shumtë, femrat brune janë më të rezervuara në lidhje me gjërat e tyre. Ato japin më pak informacion te të tjerët. Misteri i tërheq meshkujt!

2. Brunet ecin me bukurinë e tyre, si nata

Nëse biondet bëjnë figurë ditën, e kundërta ndodh me brunet. Ato ndriçojnë me sensualitetin e tyre më shumë natën. Biondet janë pranvera dhe vera, ndërsa brunet janë vjeshta e dimri.

3. Shfaqin më shumë personalitet

Sipas intv.al femrat brune përcjellin më shumë personalitet në sytë e meshkujve bukuroshë. Një mashkull tërhqet nga një femër, e cila rrezaton një karakter të fortë.

4. Burrat i konsiderojnë brunet si nënat më të mira për fëmijët e tyre

Ky përfundim del nga një studim i udhëhequr nga Universiteti Augsburg në Minesota, i publikuar në “Journal of Social Psychology”. Mesa duket, për ta brunet janë më të përgjegjshme për familjen.

Une dashurohem me te bukuren. E bukura mujd te jete syzeze, sykafe, syblu, syjeshile etj etj. Jam nje artist qe pelqen krijimin e mrekullueshem qe quhet femer. Lol

Sepse ne brunet::::: Kemi karakter te fort gje qe mashkullit i pelqen. Pastaj jane me natyrale mendoj, keshtu qeeeee......

Back
Lartë