Ti natyrale je apo e lyer? ?Natyralet po.?
Po dhe lesh zezat po i konkurojne.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti natyrale je apo e lyer? ?Natyralet po.?
Po dhe lesh zezat po i konkurojne.?
Zgjidhe ?Ti natyrale je apo e lyer? ?
??? ku e di që jan egërsira??Qejfllinjet,??
Jan egersira ato ?
Supozoj????? ku e di që jan egërsira??
Natyrale me dukesh ?Zgjidhe ?
Ehuuu me supozime ti? mendova mos ishe bër ndonjiher kuqalashe? që e the?Supozoj??
Shekspiri ne testamentin e tij tha do lindi dikur nje shemtir qe do me zvendesoj,per ty e ka pas e sigurt.?Natyrale me dukesh ?
Eh eh eh ????Ehuuu me supozime ti? mendova mos ishe bër ndonjiher kuqalashe? që e the?
Sa shum paske lexuar ?Shekspiri ne testamentin e tij tha do lindi dikur nje shemtir qe do me zvendesoj,per ty e ka pas e sigurt.?
Unë njiher u bëra?po nuk mu duk vetja egërsirë???Eh eh eh ????
Fare.?Sa shum paske lexuar ?
Ma fakto me prova??Unë njiher u bëra?po nuk mu duk vetja egërsirë???
Ka vite shtrigë? jam kthyer në origjinë,brune??Ma fakto me prova??
Ma fakto dhe kete? ste kam pare asgje ty,,mos na del edhe ti me pushk??Ka vite shtrigë? jam kthyer në origjinë,brune??
Qysh kur kshtu unë ??????Ma fakto dhe kete? ste kam pare asgje ty,,mos na del edhe ti me pushk??
Dy shoqe Bjonde takohen ne rruge dhe njera i thot tjetres:Fare.?
Pa e ven doren ne plag nuk besoj.Qysh kur kshtu unë ??????
E shikon shekspiri mes nesh.?Dy shoqe Bjonde takohen ne rruge dhe njera i thot tjetres:
-"un bera trenjak ngaqe burri im lexonte gjithmon ne mbremje TRE MUSKUTJERET".
Oh my god ithot tjetra un duhet e shkoj patjeter ne shtepi se burri im ka filluar te lexoj ate ALIBABA DHE 40 HAJDUTE
???
Jo se bëhemi lesb pastaj?????Pa e ven doren ne plag nuk besoj.
Cit: prifti ?
Kur ska ashtu,,les do behemi te gjitha po he.???Jo se bëhemi lesb pastaj?????