Problemi eshte me kontrrolluar veten ?Shqipet gjakfohte ?????
sado qe jeni gango mos u boni gango me mamin! Kur ngjoj nai here qe i flasin robve te shpis keq me ik gjaku ? ose kur i bje tel edhe gjasme si hekra alergji filloj e humb toruan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Problemi eshte me kontrrolluar veten ?Shqipet gjakfohte ?????
Problemi eshte me kontrrolluar veten ?
sado qe jeni gango mos u boni gango me mamin! Kur ngjoj nai here qe i flasin robve te shpis keq me ik gjaku ? ose kur i bje tel edhe gjasme si hekra alergji filloj e humb toruan ☹ Nejse kur vje puna te ah sa te bute bohen ajo gjo sdo me dit ca je garip pa garip derzohen aty lale te nuska bakllavase ?
PopoAgresiviteti nuk ka vënd tek ai qe gjithnjë Buzëqesh dhe Shkëlqen nçdo hap të jetës ?? Im he forewer M^a^N ??
Nuk esht puna sexit gjithqka në jet ?? mendimi im e fundit esht ajo çështje ??Kshu eshte kur sben seks nuk shfryn epshin e behesh agresiv ?
T ishte per mua do haje bann ?????Nuk esht puna sexit gjithqka në jet ?? mendimi im e fundit esht ajo çështje ??
Nga buron kjo dhune tek Shqiptaret?
Shume te dhunshem ne komunikim , shume agresiv dhe emocional , dmth urrejm komunikimin sqarues ?
Si e shpjegoni ju?
Apo Dhuna gjeneron dhune? ?
Sthash ne jet seksi ndikon sh vlla ne shkarkimim e mendimeve negative relaksimin e nervave etj etj qe sjellin shperthimin emocional ne sjellje vulgare edhe kafsherore te disa individave ?Nuk esht puna sexit gjithqka në jet ?? mendimi im e fundit esht ajo çështje ??
Jo me jo une sjam filozof une shkruj ca po jetojm e shofim nejse mfal se qeke prek. ?? vazhdo me kopy paste por ne diskutime shoqerore une jap mendimin tim aq sa di lalThashe une mu be tipsi filozof ????
Pertej shakase nuk mbahemi per njerez gjakftohte dhe kete e dime por shpresojme ne brezat e ardhshem qe rriten ne shoqei tjeter te ndryshojne
Na bale na ????E kemi në gen
Unë jam ? e egër