• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse jemi kaq agresiv?

Shqipet gjakfohte ?????
Problemi eshte me kontrrolluar veten ?

sado qe jeni gango mos u boni gango me mamin! Kur ngjoj nai here qe i flasin robve te shpis keq me ik gjaku ? ose kur i bje tel edhe gjasme si hekra alergji filloj e humb toruan ☹️ Nejse kur vje puna te ah sa te bute bohen ajo gjo sdo me dit ca je garip pa garip derzohen aty lale te nuska bakllavase ?

• Kiss
Reactions: ...
Problemi eshte me kontrrolluar veten ?

sado qe jeni gango mos u boni gango me mamin! Kur ngjoj nai here qe i flasin robve te shpis keq me ik gjaku ? ose kur i bje tel edhe gjasme si hekra alergji filloj e humb toruan ☹ Nejse kur vje puna te ah sa te bute bohen ajo gjo sdo me dit ca je garip pa garip derzohen aty lale te nuska bakllavase ?

Thashe une mu be tipsi filozof ????
Pertej shakase nuk mbahemi per njerez gjakftohte dhe kete e dime por shpresojme ne brezat e ardhshem qe rriten ne shoqei tjeter te ndryshojne

Agresiviteti nuk ka vënd tek ai qe gjithnjë Buzëqesh dhe Shkëlqen nçdo hap të jetës ?? Im he forewer M^a^N ??

Nga buron kjo dhune tek Shqiptaret?

Shume te dhunshem ne komunikim , shume agresiv dhe emocional , dmth urrejm komunikimin sqarues ?
Si e shpjegoni ju?

Apo Dhuna gjeneron dhune? ?

Eshte ne ADN e trurit tone. Dmth nese per shume kohe, shekuj etj jeton ne lufte ....vec njeri lufte behesh.
Lufta kerkon BURRA, TRIMA e jo vetem po keshtu behen edhe grate, te ashpra, te forta. E kjo eshte cilesia me e pelqyer ne shoqeri dhe perzgjedh e idealizon keta elemente. Qe ne djep kendohen ninulla me trima, me lufte, me shpate. E keshtu behemi kur rritemi.
Qe te zhbehet kjo so na duhen nja tre a kateriqnd vjete paqe.

Nuk esht puna sexit gjithqka në jet ?? mendimi im e fundit esht ajo çështje ??
Sthash ne jet seksi ndikon sh vlla ne shkarkimim e mendimeve negative relaksimin e nervave etj etj qe sjellin shperthimin emocional ne sjellje vulgare edhe kafsherore te disa individave ?

Thashe une mu be tipsi filozof ????
Pertej shakase nuk mbahemi per njerez gjakftohte dhe kete e dime por shpresojme ne brezat e ardhshem qe rriten ne shoqei tjeter te ndryshojne
Jo me jo une sjam filozof une shkruj ca po jetojm e shofim nejse mfal se qeke prek. ?? vazhdo me kopy paste por ne diskutime shoqerore une jap mendimin tim aq sa di lal ☹️ Mfal edhe ijer ?

Kshu me fol flasim
Gjith diten egjith noten por me cfare duhet te jemi sjemj fare lal. Shqipet jan kthy pjesa derrmuse spiuna ? pse per ca ? Vetem mos kesh ti kjo i knoq ? agresiv me grat me fmijt po jo me lale prz se sto sjan agresiva jane delenxhi. Nejse se cdo njeri flet nbaz jetes vet por ne o jemi o sjemi ky eshte problemi ska vij te mesme ?

Po te kesh edukat ,njeriun me te cilin bisedon nuk ke pse bertet . Por ne nuk para e njohim edukaten. Madje jemi dhe arrogant. Por agresiviteti lind nga pa sigurija. Sillesh eger nga frika mos humbet dicka qe vlerson.

Back
Lartë