Katunari ka rrespket
Qytetari snjeh veten e vet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jan ma te mir ta them uneDallohen nga shumë gjëra...
Kur isha në Shqipëri, dalloheshin nga paraqitja, veshja dhe ecja.
Pastaj nga dialekti... ai i qytetit dhe fshatit kanë ndryshim.
Për kulturën/zakonet... në sipërfaqe qytetarët janë më të kulturuar, por në disa gjëra, si psh. për mbajtje fjale, respekt, mikpritje etj. fshatarët ndoshta janë më mirë.
MalokePo ja: sa lexohet në profilin tim KF KUKËSI ç'ju shkon në mëndje?
Direkt nis paragjykimi i katunar/ qytetar. Spo citoj më shumë![]()
Waaaa sa bukur ke fol un jam rrit në katun që 15 vjeç pastaj ika por prap e konsideroj veten katunar ?Katunari ka rrespket
Toke patriote?Po un qe jam maloke,puro Kuksiane a dallohna![]()
Kos kam qumesht ncuk ???Kane shishen me kacarrum misri naret @Pinki hao frigoriferin bjer foto shishen e qumshit apo kosit shpejt
Po qite pra tregoji qene durrsjonet e majm me kapak jo me kaçarrum misri si naret ? naret be like prit e daj se po vi me rexhinen, kur shko daja i thot nipi po pse vetem e le rexhinen nmaqin, vrej vrej tha ke daja se osh maqine rexhina benc ke daja ?Kos kam qumesht ncuk ???
?????????????Sa kam qeshhhPo qite pra tregoji qene durrsjonet e majm me kapak jo me kaçarrum misri si naret ? naret be like prit e daj se po vi me rexhinen, kur shko daja i thot nipi po pse vetem e le rexhinen nmaqin, vrej vrej tha ke daja se osh maqine rexhina benc ke daja ?
Mune sme vje me qesh ????? e thash si thot nari ? mune naro thot ???????????????????Sa kam qeshhh
????????Ashtu thot e ???o ca lotiiMune sme vje me qesh ????? e thash si thot nari ? mune naro thot ??????
E morro si je me lale futi nai buk vale se tkalon ?????????Ashtu thot e ???o ca lotii
???????E morro si je me lale futi nai buk vale se tkalon ?