• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse dallohen njerezit kush eshte qytetar apo katundar, pse vecohen ?!

Dallohen nga shumë gjëra...
Kur isha në Shqipëri, dalloheshin nga paraqitja, veshja dhe ecja.
Pastaj nga dialekti... ai i qytetit dhe fshatit kanë ndryshim.
Për kulturën/zakonet... në sipërfaqe qytetarët janë më të kulturuar, por në disa gjëra, si psh. për mbajtje fjale, respekt, mikpritje etj. fshatarët ndoshta janë më mirë.
Jan ma te mir ta them une

Katunaret e kan akoma shishen e kosit me kaçarrum misri :p Edhe flasin me hune ?

Ne nje kilometer larg dukem se jam nga ata katundaret e theksum m'thojne ,,,,,,,,,,,:rolleyes::(

E pse them se kam aristokracine nen sqetull. ;)

Kos kam qumesht ncuk ???
Po qite pra tregoji qene durrsjonet e majm me kapak jo me kaçarrum misri si naret ? naret be like prit e daj se po vi me rexhinen, kur shko daja i thot nipi po pse vetem e le rexhinen nmaqin, vrej vrej tha ke daja se osh maqine rexhina benc ke daja ?

Po qite pra tregoji qene durrsjonet e majm me kapak jo me kaçarrum misri si naret ? naret be like prit e daj se po vi me rexhinen, kur shko daja i thot nipi po pse vetem e le rexhinen nmaqin, vrej vrej tha ke daja se osh maqine rexhina benc ke daja ?
?????????????Sa kam qeshhh

Back
Lartë