Mir kur do i refuzojn ndishta do kemi fat heren tjeter ?Me vjen keq o ti çik po dhe une jam i nxom tani ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mir kur do i refuzojn ndishta do kemi fat heren tjeter ?Me vjen keq o ti çik po dhe une jam i nxom tani ?
Ma mir njeki andrrat tua, lej kujtimet, mu harromMir kur do i refuzojn ndishta do kemi fat heren tjeter ?
Wawawa nuk te haroj dot un ty se te kam dashur ?Ma mir njeki andrrat tua, lej kujtimet, mu harrom
Harroje krejt dashnin' që dikur un' ta dhash'
E noshta në naj jet' tjetër
Mujna na dy me kon bashk'
Zere se sme ke dashur ?Wawawa nuk te haroj dot un ty se te kam dashur ?
Ore a do dajak ne mjes ti a un thuaj te kam dashur je dashuria e par ti thyaj jo ???Zere se sme ke dashur ?
Mire harrom tani ?Ore a do dajak ne mjes ti a un thuaj te kam dashur je dashuria e par ti thyaj jo ???
Me haro edhe ti po shoh se nuk me haron jo ???Mire harrom tani ?
Mire ?Me haro edhe ti po shoh se nuk me haron jo ???
Mos ju kerko cunave shumm gjera por ma shum lek????Une kam refuzar. ...
Disa varjante..sepse isha e lidhur e sa her qe jam ne lidhje kam shum kerkesa kur jam single rradhohen ? tani kam shumm kerkesa perseri ?por ce do sjm vetem ?
Te gjithve na ndodh mos ti pelqejm te gjithe apo reciproke rendesishme eshte te kemi respekt per njeri tjr edhe nese na pranon apo jo sepse komunikimi sot ka vdek !
Du vetem koh e besim e vemendje sa per lek !Mos ju kerko cunave shumm gjera por ma shum lek????
Lol ke te drej se shaka bera normal eshte ajo gje ?Du vetem koh e besim e vemendje sa per lek !
Marrim kredi te sigurum jemi lekun se ha as qeni ? pastaj nje femer ska nevoj per nje mashkull ta mbaj me lek ka nevoj per nje hugss se kush puno fito ?
Mos i beft zoti femrat ti bien ne dore nje mashkulli per lek.Mos ju kerko cunave shumm gjera por ma shum lek????
Lol normal se hajgare e ke te drejt as un e cdo femer se ulin veten te nje mashkull per lek mbasi e marim ktu me shaka edhe un bera e ngacmova @Ashk ama dikush e mer personale sa e shohMos i beft zoti femrat ti bien ne dore nje mashkulli per lek.
Personalisht mys veten te ulem ne kte nivel.
Po Besoj dhe shpresoj qe po bo hajgare.?
Shka ki bre . Ne as e kemi prompozu as refuzu njoni qetrin .?
Jo zmr une smar gje personale se mka siguru baba e femijet ne te ardhmen kur ti kem e shyqr puna shkolla qe kam sa per mashkull kurr sdo i ulem sepse pavarsin time ma ka fal zoti por mhb po bejm se ka shum femra qe parfumosen ter diten e zmr me bli kte zmr ate kurse une cohem 6 mjes e flej ne 12 sepse puna qe kemi na detyro me puno tani e me shkelqy me vone ❤Lol normal se hajgare e ke te drejt as un e cdo femer se ulin veten te nje mashkull per lek mbasi e marim ktu me shaka edhe un bera e ngacmova @Ashk ama dikush e mer personale sa e shoh
Po as une as ti skemi leke ce do ti propozojme kot ??Shka ki bre . Ne as e kemi prompozu as refuzu njoni qetrin .?