Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kush e shkruan i pari e tregon historin i/e pariNdodh qe te propozojm dhe tna refuzojn, tregoni si ju kan refuzu, dhe ne jeten reale po dhe ktu ne forum nese ju ka ndodh ,e ei se do beni dhe shaka shum por mir do isht sikur te jepni edhe komente te verteta?
Sjam femer un qe mar refuzim jo ?vec ka then jam zon ?Kush e shkruan i pari e tregon historin i/e pari
Si o zon(ref) me naj njo a siSjam femer un qe mar refuzim jo ?vec ka then jam zon ?
Po de jeton tu e reh per nat ate ???Si o zon(ref) me naj njo a si
Ofooofff kush cellen e rePo de jeton tu e reh per nat ate ???
Propozova njerin un ?Ndodh qe te propozojm dhe tna refuzojn, tregoni si ju kan refuzu, dhe ne jeten reale po dhe ktu ne forum nese ju ka ndodh ,e ei se do beni dhe shaka shum por mir do isht sikur te jepni edhe komente te verteta?
Ore i thoje spaku kam pregatit dicka nje vend romantik ?E propozova te shkonim mbrapa mullarit e me refuzoi duke me thene te shkoja ne ferr lol true story ?
Ishte village gërl e mendova mos ofendohej lol se mos e kaloja per... ?Ore i thoje spaku kam pregatit dicka nje vend romantik ?
Mbushe kuleten me gazeta ntrashe pak sa e kshyrin se kuleta qenka e mbushur ka me ardh me tyMe pyeti ajo a ben muzik ti dreq?
I thash po me
A di me kendu si kta vipat
Si jo me..
Ju sun e boni ca e bojna naxhepat plot i kena na
Ajo sa degjoi kto fjale u leshua me shpejtesi si makin pa frena..
Po dashuri nuk na zgjati shume per faj te gjendjes finaciare
Se kto operacionet plastike meritojne nje burre me pare
Sot dashuria nuk o me si e romeos dhe zhulites .
Sot dashuria varet prej kuletes ?
Nuk ben pune gazeta joMbushe kuleten me gazeta ntrashe pak sa e kshyrin se kuleta qenka e mbushur ka me ardh me ty
Si man pershtypje muskujt tu a ?Me pyeti ajo a ben muzik ti dreq?
I thash po me
A di me kendu si kta vipat
Si jo me..
Ju sun e boni ca e bojna naxhepat plot i kena na
Ajo sa degjoi kto fjale u leshua me shpejtesi si makin pa frena..
Po dashuri nuk na zgjati shume per faj te gjendjes finaciare
Se kto operacionet plastike meritojne nje burre me pare
Sot dashuria nuk o me si e romeos dhe zhulites .
Sot dashuria varet prej kuletes ?
Jo aq 1 jave ua nxori lezetinSi man pershtypje muskujt tu a ?
Jam shume e urte dhe e turpshem ta bej hapin e para ? kshuqe skam pat fatin me e provu kte lloj ndjesie ??Ndodh qe te propozojm dhe tna refuzojn, tregoni si ju kan refuzu, dhe ne jeten reale po dhe ktu ne forum nese ju ka ndodh ,e ei se do beni dhe shaka shum por mir do isht sikur te jepni edhe komente te verteta?
hahahah krejt do thon propozim se refuzime ku ka burr shqiptar miii qe ti thot le ti pranoj gahahahhahahahahahahaNdodh qe te propozojm dhe tna refuzojn, tregoni si ju kan refuzu, dhe ne jeten reale po dhe ktu ne forum nese ju ka ndodh ,e ei se do beni dhe shaka shum por mir do isht sikur te jepni edhe komente te verteta?
Do bejm kishe ka ?hahahah krejt do thon propozim se refuzime ku ka burr shqiptar miii qe ti thot le ti pranoj gahahahhahahahahahaha