Edhe une nje pjese te postimeve te tua i lexoj me kenaqesi be Tixhe , se pjesen me te madhe nuk i kuptoj ??@Punk1 tujat ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Edhe une nje pjese te postimeve te tua i lexoj me kenaqesi be Tixhe , se pjesen me te madhe nuk i kuptoj ??@Punk1 tujat ?
?Edhe une nje pjese te postimeve te tua i lexoj me kenaqesi be Tixhe , se pjesen me te madhe nuk i kuptoj ??
Mos me puthje be Tixhe , se i theve ca zemra tani ?
I love ur body be ??Mos me puthje be Tixhe , se i theve ca zemra tani ?
Ku ma ki pa be ? ?I love ur body be ??
?? ne andrraKu ma ki pa be ? ?
S kam qene une o Tixhe , ke pa Van Damin kur ka qene i ri ??? ne andrra
Wow ? im really inpresedetS kam qene une o Tixhe , ke pa Van Damin kur ka qene i ri ?
Vetem ti e @Hatixhe me lexoni me kenaqesi , keto te tjerat me paskan bere ignore ??
Kunjaxhi?Postimet e @Zeshkanja , pastaj te @Rrelse ?
Keqkuptuese ?Kunjaxhi?
Ti ke gjithmonë një mesazh pas një tagu?Keqkuptuese ?
Pikerisht ... nuk jam personazh underground ?Ti ke gjithmonë një mesazh pas një tagu?
Të kuptoj në ajër ku do te dalësh gjithmonë.?Pikerisht ... nuk jam personazh underground ?
Cfare kam e hedh ketu ... kush kupton ,mire ..kush nuk kupton le ti bjere murit me koke , per mua prap mire ngelet ?
Lesh kupton ti , po hajt po te jap te drejte ?Të kuptoj në ajër ku do te dalësh gjithmonë.?