• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Postimet e kujt anetari/e lexoni me kenaqesi ?

A te keqen e filmit nje film 120 min max zgjat haj po marrim filmin me te gjate ne absolut 7 e 20 min, keta kan kalu cdo parashikim vallaj??
Ku e gjejne gjithe ate material!
Do bejne pjese ne ndonje forum!
Se nuk ka mundesi!
Vet autor te ike imagjinata!
Frymezimi!
Une ja kam harrua pjesen cfare numri kane shkuar atij seriali!
??

Ku e gjejne gjithe ate material!
Do bejne pjese ne ndonje forum!
Se nuk ka mundesi!
Vet autor te ike imagjinata!
Frymezimi!
Une ja kam harrua pjesen cfare numri kane shkuar atij seriali!
??
Sapo e thash telenovela me w gjate qe un mbaj mend qe kur isha femi qe e shikonte mami ka qen 100 vitrinat .
Po ka nja 2 apo 3 vite nuk e bejn me alleluia ? dhe keto do vij nje moment do lodhen do konsumojn argumentat e finisce la pacchia ??

Sapo e thash telenovela me w gjate qe un mbaj mend qe kur isha femi qe e shikonte mami ka qen 100 vitrinat .
Po ka nja 2 apo 3 vite nuk e bejn me alleluia ? dhe keto do vij nje moment do lodhen do konsumojn argumentat e finisce la pacchia ??
Te shpresojme!
???

Back
Lartë