Shyqyr un dy kam laj thaj ???Lexoj me " adhurim" 700 fytyrshat!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shyqyr un dy kam laj thaj ???Lexoj me " adhurim" 700 fytyrshat!
Shumë paske?Shyqyr un dy kam laj thaj ???
Ehhhhh ... nje e kam serioze ( e mbaj ne pun)Shumë paske?
Ndonjehere te lexoj edhe kur nuk shkruan . Dua te jem prane te ndihmoj por nuk mundem ...Çdo ditë e më e vështirë bëhet jeta
Çdo ditë me sfida të reja
Dua dhe shpresoj që veç ditë të bardha të kemi❤
E vlerësoj që më veçove?
Mp5 pra jena pushk sportive??Une lexoj me qef @The_Joker, @Iluzion, @Ai_Tipi, @i_shemtut, @Llaqi, @Imp4ct
Keto tipat sportiv me pak fjale.
Tjeret sme terheqin.
Me sa adhurim??Lexoj me " adhurim" 700 fytyrshat!
Te tema fotove besoj ?Potimet e @Caramele me pelqejn shum ?
Edhe une si puna jote mendoj bruda ? mduket rob me zemer tmodhe por qe e kan mashtrru pak edhe u ka bo kock e fort ???Pse per kte @Rrelse paska shkrujt gjith qe e paskan inat mu sme duket aq e keqe ?
Normal ???Te tema fotove besoj ?
E kuptoj je largpames ti je me ate shprehjen Foto sa nje mije fjale ?? po ajo flet me foto mer hunderr ?
Te them te drejten te shpjegoj sesi i shof une bozdimet,E kuptoj je largpames ti je me ate shprehjen Foto sa nje mije fjale ?
Sa postime i ke rujt @Caramele ?praTe them te drejten te shpjegoj sesi i shof une bozdimet,
1. Lexoj cdo gjo kush me pelqen e ruj ne rast te kundert nuk e ruj ?
2. karamelja me nez mu pa fjale vlla ? por kjo sdomethone qy une tmenoj keq thjesht e pelqej ??
3. Tfus nai cok ballit ?
Me @Jupiter666 po sigurisht.Miza jok dogan po ?
Diskuton vetem me @Jupiter666 per te cilin dhe un kam konsiderat lidhur me intelektin e tij.
Per te tjeret se di nese do ta quaja diskutim apo debat!
Gjithsesi te lexoj me kenaqesi besoj se deri ne fund do nxjeresh me te miren tende ??
Asnji me lale ? i du te fresketa ????Sa postime i ke rujt @Caramele ?pra