• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Postimet e kujt anetari/e lexoni me kenaqesi ?

@Noah ca ke??
Dhe postimet e tua jan super fare ku i thua @Rrelse -s qe eshte endrra e sirtarit @Fiore -s dashuria e perjetshme @Caramele -s dashuri lloj tjeter.
Vetem mua me thua hajde ke daja jam zemeruar me ty?

Jane disa!
Me pelqen romantizmi i @Rapunzel ne shkrimet qe sjell.
Me pelqejn temat e @Hera informime te pergjithshme.
Shkrimet mbi jeten te @Ablla
Chit-chati i @STONE_HEAD qe vdes fare.
Pike me rema e @centos si qershija mbi torte.
@No_Sens qe i ziu ai po mori pjes kete muaj te krijimet.
@Meloo qe kapet dhe me mizat qe kalojn pa dogan.
@Rrelse qe dhe nje pike te vendosi diku behet bum me like.
@Klodii paqesori
E shume te tjere/a.
Pse forumi ka edhe mizaa ?? ?!...
Unë diskutoj , jap mendimin nuk kapem me asnji..
Jap argomente ashtu siq i mendoj unnë
Pastaj si mirret nuk asht problemi jem ?...

Lexoj me kenaqesi cdo postim qe shikoj pa marre parasysh kush e ka postuar . Me ka ndodhur te qesh ose te qaj nga ndonje shkrim pikant .

Vecoj shkrimet e vjetra te @Rrelse s qe dhe pse pak pesimiste i ka plot ndjenje tek tema "Ditari" .

Uroj e shpresoj të lexoj shkrime me ngjyra gezimi e lumturie cdo here ne vijim ...?

Keto kohe ne fakt nuk po jam shume kostate ne forum e kam humbur fillin, por kan ngel nja 3/4 persona qe i lexoj me kenaqsi?

Lexoj me kenaqesi cdo postim qe shikoj pa marre parasysh kush e ka postuar . Me ka ndodhur te qesh ose te qaj nga ndonje shkrim pikant .

Vecoj shkrimet e vjetra te @Rrelse s qe dhe pse pak pesimiste i ka plot ndjenje tek tema "Ditari" .

Uroj e shpresoj të lexoj shkrime me ngjyra gezimi e lumturie cdo here ne vijim ...?
Çdo ditë e më e vështirë bëhet jeta
Çdo ditë me sfida të reja
Dua dhe shpresoj që veç ditë të bardha të kemi❤
E vlerësoj që më veçove?

Pse forumi ka edhe mizaa ?? ?!...
Unë diskutoj , jap mendimin nuk kapem me asnji..
Jap argomente ashtu siq i mendoj unnë
Pastaj si mirret nuk asht problemi jem ?...
Miza jok dogan po ?
Diskuton vetem me @Jupiter666 per te cilin dhe un kam konsiderat lidhur me intelektin e tij.
Per te tjeret se di nese do ta quaja diskutim apo debat!
Gjithsesi te lexoj me kenaqesi besoj se deri ne fund do nxjeresh me te miren tende ??

Back
Lartë