• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pershkruani ndonje antar..

??? me beri te qajjjj , do e primtoj e ta ngjis ne mur kete pershkrim : p

@Stronzino , sic e ka nick ashtu eshte pak po pak aman : p
Djal i mir, di te mbaj shakan, dhe ta bej e vetmja gje , eshte tek pija do doja te bente me shum , kujdes per veten, aaa Po dhe bukurosh!

Ps: e thash se do me vriste po mos I thoja bukurosh : p

Rauli ka akoma trego tverteten moj

@Seyfert qenka kokrra e dembelit se nuk po më ndihmon në pastrimin e temave

Per nje person te vecant (ju premtoj qe nuk o @Pinki)... Zemer, ti per mu je: 59% nitrogjen, 21% hidrogjen, 9% dioxid karbon, 7% metan, 4% oksigjen... dhe definitivisht, 100% .... dashuri!!! ?

jeni shume te mire jeni super te papare
por ka nje problem qe un asnjonin snjof
???

@Dorina simpatike edhe e embel;);)
@ANGELIQUE shperndan energji pozitive ne forum;);)
@Zana une e konsideroj si ulkonje,nuk te ngacmon por po e ngacmove hakmerret;);)
Ka nje tip te vecante.
@Amara_La_Negra me ben te me dalin brinjet vendit,eshte edhe seksi;);)
@Iva mesa e kam lexuar eshte vajze flori.
@Mbushe_Tushe_Me_Uje_Fushe njeri i thjeshte/pervec se eshte simpatik.
@LABBY seriozi forumit;);)por ka shpirt flori.
@Sara lozonjarja forumit;);)
E perdor ironine rralle, por aty ku duhet
@MaYaDa edhe pse nuk poston shume,heshtja saj flet.
@Senseo ironike,por edhe e dashur.
@RTL naqja ime e dashur.
Nuk besoj se do zihem ndonjehere me kte shpirt njeriu.
@Artinaa capkenja e vogel,edhe kur nervozohet te ben per te qeshur;);)
@Ai_Tipi anetar interesant;);)
Ironia/humori tij te shtyjne ta lexosh..
@iMp4Ct &mogli kam qeshur shume here me komentet e juaja;);)
Jane shpirti i ketij forumi
@Ledia
@Belaa
@Weda shperndajne vetem/embelsi me postimet e tua.
@Unike ne nje univers paralel do te ishte sozia ime.;);)
Ankohemi per stafin e chatit:p.
@Chilling pavaresisht se nuk lam asgje pa thene,komentet e tua me bejne per te qeshur.
Ne 1univers paralel do ishim shoke te mire.
Shpresoj ta falim nj-tj 1 dite;);).
@Frank shpresoj te te lexoj serish,e te mbaj brinjet me/dore.

Last edited:
@ANGELIQUE embelsire qe gjithmon rrezaton @Dorina dashuri ne vete.@Lucky-strike vajze vertet per tu mar shembull e thjesht e mir edhe pse keni paskur keqkuptime ti ngele yvii bukur @Belaa llokume @Jetmira ti je shpirt maj po ne dyja do e mbajm chati ne kembe te shajm te behet pak rremuj ???? shaka je shpirt ti @Amara_La_Negra ti pz me shkaterron duke qeshur je vajze 1 ?@Ledia mrekulli ne vete @Zana seksi @Senseo shum shaka me pelqen serjozitet jot dukesh shum ylll vajz @MaYaDa edhe pse kemi pasur keqkuptime je vajz flori @Sara ti je amorja e chatit seksja e chatit ? @Dejv #chilling @Frank @MrCool @Dibrani @Vinjol jeni djem shum te mir per te gjith respekte ?????

Po te pershkruaja format e trupit dhe ato element fizik qe kap syri ne fotografite e saj, do donte shume kohe per te gjetur fjalet e duhura.

Po te perpiqesha te shkruaja per karakterin, paragrafet do ishin vecse nje copez e vogel nga thellesia shpirterore qe qendron pertej asaj qe njohim ne virtualitet.

@Zana, t’a kam borxh nje pershkrim...

Unë dua të bej një përshkrim për Dorinën...

@Dorina më duket një vajzë e bukur, jo vetëm fizikisht, por edhe shpirtërisht. Më pëlqen energjia e saj në forum, por nuk e mohoj se ndonjëherë edhe befasohem nga ato që shkruan. Ka një karakter herë të qetë dhe melankolik, e herë shpërthyes. Në jetën e përditshme, e përfytyroj duke ecur shpejt, me flokët e gjatë të lidhur bisht nga pas, kureshtare nga natyra, duke hedhur shikime të shpejta majtas e djathtas, e me sytë si tigër, që të shpojnë...
Në fytyrën e saj ka gjithmonë një buzëqeshje të lehtë, e cila nuk ndryshon edhe në rastet kur është e mërzitur, me përjashtim të syve, që kanë trishtim.

Back
Lartë