• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pershkruani ndonje antar..

Po ndalem 5 minuta tek Lori

@Lori vajza që patëm një konflikt banal( avatari) por që e sqaruam dhe e mbyllëm.
Pas atij incidenti, më rrëmbeu simpatinë.
E si të mos ma rrëmbejë?
Ka një botë të pasur shpirtërore?
E shkathët, e sinqertë në atë që.përcjell dhe shumë e dashur me të gjithë.
I do femrat, madje të nxjerrën dhe sytë nëse guxon t' i ofendosh para Lorit..
Jam shumë e befasuar dhe shumë e lumtur kur bën log in, e lexoj me shumë dashamirsi.
Përqafime Lor?

Po ndalem 5 minuta tek Lori

@Lori vajza që patëm një konflikt banal( avatari) por që e sqaruam dhe e mbyllëm.
Pas atij incidenti, më rrëmbeu simpatinë.
E si të mos ma rrëmbejë?
Ka një botë të pasur shpirtërore?
E shkathët, e sinqertë në atë që.përcjell dhe shumë e dashur me të gjithë.
I do femrat, madje të nxjerrën dhe sytë nëse guxon t' i ofendosh para Lorit..
Jam shumë e befasuar dhe shumë e lumtur kur bën log in, e lexoj me shumë dashamirsi.
Përqafime Lor?
Ti je nje copez dashuri e prekshme. Ti te ngroh dhomat e zemres me cdo shkronje qe shtyp ne tastiere. Lum ata qe ta dijne vleren qe ke e mjere ata qe e humbin rastin per te te njohur sic duhet (jam me fat qe mua nuk me ndodhi kjo). Te perqafoj shume Dor. E mbi te gjitha te falenderoj shume per kete pershkrim qe ndoshta nuk do perseritet me ne muret virtuale te forumit. ?

@Noah
Ke te njëjtën linjë si në fillim.që ke ardhur
Nuk ndikohesh nga askush dhe gëzon respektin tim✌

@Luledielli vajzë e ëmbël, dashuri , shpirt artisteje..
Ndriçon me gërmat e saj
Puth synin me ultraviolet?

@HERA eshte ajo dhe bota e saj perfekte,mendimet e qarta,me pelqen shume lidhja qe krijon,, e shof qe kerkon gjithmon @STONE_HEAD dhe eshte per te vlersuar qe e uron gjithmon te jet mire kudo qe te jete.????

• Super Dashuri
Reactions: ...
Back
Lartë