• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Përse Gocat Shqipëtare e kan Problem të flasin për Sex në Sy të Popullit?!

• Thread starter Yasseminaa
  • Data e fillimit
Befasohem se kam pershtypjen per disa qe bejn sikur "goca shtepie" e ne fakt janë me te zeza se ato qe flasin hapur :p

Se ne femrat biemi viktima... Te familjes te burrit te shoqeris.... Sesht e thjesht te.tregosh veten me nje realitet ********... Dhe te mbyllur.... Mu me akuzun se i tregova fytyren 3-4 njerzeve qe ne plq muhabeti ... Sikur i kisha hap shalt.... I raft pika i raft... Po ska nevoj mo mortje me mendu shum ju... Mir jeni aty mendoni vec me trurin posht... Se vec gjera te mira beni...
Mo na beni moral... Se sjan vajzat te keqija ato qe bejn sex se e plq .. Por jan k*** ato qe humbasin virgjerin se te detyruara dhe rrin me burra qe sduan...thjesht nga mentaliteti e sdin ta shijojn ashtu si natyra na ka then munsin... ... Jam me nerva..!!!!
Seksuale... ????

Se ne femrat biemi viktima... Te familjes te burrit te shoqeris.... Sesht e thjesht te.tregosh veten me nje realitet ********... Dhe te mbyllur.... Mu me akuzun se i tregova fytyren 3-4 njerzeve qe ne plq muhabeti ... Sikur i kisha hap shalt.... I raft pika i raft... Po ska nevoj mo mortje me mendu shum ju... Mir jeni aty mendoni vec me trurin posht... Se vec gjera te mira beni...
Mo na beni moral... Se sjan vajzat te keqija ato qe bejn sex se e plq .. Por jan k*** ato qe humbasin virgjerin se te detyruara dhe rrin me burra qe sduan...thjesht nga mentaliteti e sdin ta shijojn ashtu si natyra na ka then munsin... ... Jam me nerva..!!!!
Seksuale... ????
Jan te lutur te komentojn vec ata qe e kuptojn kte gje... X robt e trash skam si ti kulturoj...

Seksuale... ????
Ta mbeshtes Mendimin ylle✌?

Back
Lartë