Y
Yasseminaa
Guest
Përse Gocat Shqipëtare e kan Problem të flasin për Sex në Sy të Popullit?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
harrova dhe ty lolUn skam hic
At mendim apo pershtypje kisha dhe un!!Sepse dun te shfaqen si gocat e mamit dhe princeshat e babit![]()
E pra un me pakë flas e më shumë Vepêr@Yasseminaa ste kam pa shume aktive te temat e sexythahaha
Jan te lutur te komentojn vec ata qe e kuptojn kte gje... X robt e trash skam si ti kulturoj...Se ne femrat biemi viktima... Te familjes te burrit te shoqeris.... Sesht e thjesht te.tregosh veten me nje realitet ********... Dhe te mbyllur.... Mu me akuzun se i tregova fytyren 3-4 njerzeve qe ne plq muhabeti ... Sikur i kisha hap shalt.... I raft pika i raft... Po ska nevoj mo mortje me mendu shum ju... Mir jeni aty mendoni vec me trurin posht... Se vec gjera te mira beni...
Mo na beni moral... Se sjan vajzat te keqija ato qe bejn sex se e plq .. Por jan k*** ato qe humbasin virgjerin se te detyruara dhe rrin me burra qe sduan...thjesht nga mentaliteti e sdin ta shijojn ashtu si natyra na ka then munsin... ... Jam me nerva..!!!!
Seksuale... ????
Ta mbeshtes Mendimin ylle✌?Se ne femrat biemi viktima... Te familjes te burrit te shoqeris.... Sesht e thjesht te.tregosh veten me nje realitet ********... Dhe te mbyllur.... Mu me akuzun se i tregova fytyren 3-4 njerzeve qe ne plq muhabeti ... Sikur i kisha hap shalt.... I raft pika i raft... Po ska nevoj mo mortje me mendu shum ju... Mir jeni aty mendoni vec me trurin posht... Se vec gjera te mira beni...
Mo na beni moral... Se sjan vajzat te keqija ato qe bejn sex se e plq .. Por jan k*** ato qe humbasin virgjerin se te detyruara dhe rrin me burra qe sduan...thjesht nga mentaliteti e sdin ta shijojn ashtu si natyra na ka then munsin... ... Jam me nerva..!!!!
Seksuale... ????
Puthitja mire ????Ta mbeshtes Mendimin ylle✌?
Pse Duhet me jetua se cfar mendojn te tjeret??Sepse mendojne se quhen femra te ulta pastaj dhe mentaliteti na ka lon mbrapa