@Dielli moj ?Kur të jetë e fundit na lajmëro ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Dielli moj ?Kur të jetë e fundit na lajmëro ?
Per beb nuk premtoj se jan punet e zotit ama @Dielli se nderroj mo.?Ke ndalu ktu dmth ?
Hajt ishalla po ma bëni bebin që mke premtu ?
Mgjesi lale. 2 her mjes ? apo se ka kshu ai filmi shqiptar ?Ku e pe ???
mjesi dy her ??
te liqeni ??Ku e pe ???
mjesi dy her ??
Ça paskam hum ehm .. kshu Eshte kur zgjohe ne 10 te mjesit ???te liqeni ??
Miremengjesi!Ne nje individ vlersoj shume vyrtytin kryesor Mirnjohjen e treguar ndaj personave te cilet kan kontribuar sadopak drejt teje ?
Por po ashtu urrej fjaleve te mija tu ndryshojn ngjyren,nese do lexosh me kujdes bisedat tona kam shprehur gjithmon qe ti brenda teje ke shume miresi pavarsisht asaj qe ti kerkon me ngulm te shfaqesh,te jesh antipatike nuk do te thote mos te jesh njeri i mire por te shfaqesh gjithe kohes me tendenc ligesi per vemendje(ne rastin tend)
E besoj me forc qe ti kerkon me patjeter vemendje sepse ke shume dashuri te sinqert per njerzit qe futen te zemra jote.
Dhe disa prej nesh ketu jan futur te zemra jote,le te jet virtualitet kjo nuk te privon mos te kesh ndjenja.
Njerzit qe i kam per zemer Meloo u flas pa doreza dhe furce ndoshta notat qe shpreh lendojn por e sigurt mund te arrin te depertojn brenda llogjikes per te reflektuar ku je gabim,dhe ti ne pergjithsi per pjes komunikimi JE GABIM
Provo menyren tjeter dhe shiko dhe kupto qe jo te gjithe njerzit jan si monstrat qe ndoshta te kan rrethuar,lere veten te lire dhe fillo beso.
Nje dite te bukur te kesh ne vazhdim ?
?????Ça paskam hum ehm .. kshu Eshte kur zgjohe ne 10 te mjesit ???
Po un qe i kisha harru qe e kisha hap vet ?Ehhh @Claa qe hap tema te tilla sdi si ti pergjigjem kesaj pyetje ?
Miremengjes dhe ty dhe po te njejten gje te uroj dhe un ?Miremengjesi!
Uroj të jesh zgjuar mirë.
Ndaj dhe jan komunikimet, ti sqarojnë keqkuptimet..
Unë në asjnë moment nuk thash që nuk i ke than, ndaj të citova tek kjo temë, nuk më plq ti deformoj shkrimet e tjerit, ashtu siq nuk do më kishte pëlqyer të ma bajn mua..
-sa i përket "kërkimit të vëmendjes" nuk dua dhe nuk kam tendencen ta kërkoj në virtualitet dhe nepërmjet germave..
Thjesht secili nga ne ka botkuptimin e tij.
Diçka që ty të pëlqen jo me patjetër duhet ta pëlqej, dhe e kundëeta.
Ndoshta shum tema i shikoj me sy kritik, duke u distancuar..
Madje më duket çuditshem që nji tem shahen, tem tjr puthen.
Si baj kto gjanaa sw km tip.
Unë jam shumm selektive.
Ndaj nuk mund të thuash me "monstrat" se familja nuk asht e tillê, as kolgët, as miqt e mi .
Ato 4 ose 5 të ngusht që kam..
Të tjr i kam thjesht të njohur!
Mund ket gabime drejtshkrimore, uroj ta mirkuptosh ☺.
Kercenimeve un jau kthej me AK-47Më kërcënuan në pv?