• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Per cilin antar/e keni ndjere diçka ketu?!

Ne nje individ vlersoj shume vyrtytin kryesor Mirnjohjen e treguar ndaj personave te cilet kan kontribuar sadopak drejt teje ?
Por po ashtu urrej fjaleve te mija tu ndryshojn ngjyren,nese do lexosh me kujdes bisedat tona kam shprehur gjithmon qe ti brenda teje ke shume miresi pavarsisht asaj qe ti kerkon me ngulm te shfaqesh,te jesh antipatike nuk do te thote mos te jesh njeri i mire por te shfaqesh gjithe kohes me tendenc ligesi per vemendje(ne rastin tend)
E besoj me forc qe ti kerkon me patjeter vemendje sepse ke shume dashuri te sinqert per njerzit qe futen te zemra jote.
Dhe disa prej nesh ketu jan futur te zemra jote,le te jet virtualitet kjo nuk te privon mos te kesh ndjenja.
Njerzit qe i kam per zemer Meloo u flas pa doreza dhe furce ndoshta notat qe shpreh lendojn por e sigurt mund te arrin te depertojn brenda llogjikes per te reflektuar ku je gabim,dhe ti ne pergjithsi per pjes komunikimi JE GABIM
Provo menyren tjeter dhe shiko dhe kupto qe jo te gjithe njerzit jan si monstrat qe ndoshta te kan rrethuar,lere veten te lire dhe fillo beso.
Nje dite te bukur te kesh ne vazhdim ?
Miremengjesi!
Uroj të jesh zgjuar mirë.
Ndaj dhe jan komunikimet, ti sqarojnë keqkuptimet..
Unë në asjnë moment nuk thash që nuk i ke than, ndaj të citova tek kjo temë, nuk më plq ti deformoj shkrimet e tjerit, ashtu siq nuk do më kishte pëlqyer të ma bajn mua..
-sa i përket "kërkimit të vëmendjes" nuk dua dhe nuk kam tendencen ta kërkoj në virtualitet dhe nepërmjet germave..
Thjesht secili nga ne ka botkuptimin e tij.
Diçka që ty të pëlqen jo me patjetër duhet ta pëlqej, dhe e kundëeta.
Ndoshta shum tema i shikoj me sy kritik, duke u distancuar..
Madje më duket çuditshem që nji tem shahen, tem tjr puthen.
Si baj kto gjanaa sw km tip.
Unë jam shumm selektive.
Ndaj nuk mund të thuash me "monstrat" se familja nuk asht e tillê, as kolgët, as miqt e mi .
Ato 4 ose 5 të ngusht që kam..
Të tjr i kam thjesht të njohur!
Mund ket gabime drejtshkrimore, uroj ta mirkuptosh ☺.

Miremengjesi!
Uroj të jesh zgjuar mirë.
Ndaj dhe jan komunikimet, ti sqarojnë keqkuptimet..
Unë në asjnë moment nuk thash që nuk i ke than, ndaj të citova tek kjo temë, nuk më plq ti deformoj shkrimet e tjerit, ashtu siq nuk do më kishte pëlqyer të ma bajn mua..
-sa i përket "kërkimit të vëmendjes" nuk dua dhe nuk kam tendencen ta kërkoj në virtualitet dhe nepërmjet germave..
Thjesht secili nga ne ka botkuptimin e tij.
Diçka që ty të pëlqen jo me patjetër duhet ta pëlqej, dhe e kundëeta.
Ndoshta shum tema i shikoj me sy kritik, duke u distancuar..
Madje më duket çuditshem që nji tem shahen, tem tjr puthen.
Si baj kto gjanaa sw km tip.
Unë jam shumm selektive.
Ndaj nuk mund të thuash me "monstrat" se familja nuk asht e tillê, as kolgët, as miqt e mi .
Ato 4 ose 5 të ngusht që kam..
Të tjr i kam thjesht të njohur!
Mund ket gabime drejtshkrimore, uroj ta mirkuptosh ☺.
Miremengjes dhe ty dhe po te njejten gje te uroj dhe un ?
-pikerisht ne po sqarojm nje keqkuptim dhe kjo eshte shenje e mire pasi fillojm dhe reflektojm qe diku ndoshta jemi nxituar.
-kerkimin e vemendjes e kemi te gjithe kjo nuk eshte ofendim,gjithe secili nga ne kerkon dhe merr vemendje duke shprehur,shfaqur,apo kerkuar dicka sipas menyres se vete,,nese jo,? Te gjithe do qendronim pasiv duke lexuar thjesht,jo duke demostruar dicka nga ne.
-padiskutim qe cdo kush nga ne ka opinionet dhe mendimet personale dhe ndahemi ne grupime te ndryshme duke mos pasur te njejtat ide apo pelqime por ne fund te dites eshte mire qe kushdo nga ne te ndihet sadopak i qet duke mos prekur dhe ofenduar askend,ne virtualitet nuk ka forc force ? Ketu brenda ka forc njohurish dhe duhet te kete dhe pozitiviteti,qofte dhe aty ku dikush me dike zihet dhe pak me von perqafohet dhe kjo duhet te te gezoj jo te te bej te gjykosh,ndoshta ata/ato kan kuptuar rendesin e arsyes se panevojshme te meris (cfare do maresh me ofendime,? Trofe e sigurt jo!)
-monstra nuk ceka kurre familjaret as rrethin e ngusht te cilet ke zgjedhur te kesh pran ?
Nenkuptoj ata qe te kan bere kaq mosbesuese,nuk dyshoj te kesh lindur e till me nje mure kaq te rend perpara vetes.
Nese do te te them nje sekret dikur un kam qen 3-fishin tend me e mbrojtur dhe e distancuar por ta siguroj nuk ka rezultat pozitiv?
Gjithsesi vepro si ndihesh ti me mire pa cekur aman dinjitetin,moralin,idet,e njerzve te cilet zgjedh ti kesh ne rrethin ku qendron.?
Po ke gabime drejtshkrimore te cilen do kisha shume deshire ta rregulloje,jo per mua per ty,ti mundesh ta besh ?

Sa genjeni aman asnje njeri asnje tjetri.?

Se harrova kam ndjere dhe nje dashuri speciale per dy vellezerit e mi @A2. dhe @al^eks qe i jan bashkuar familjes time reale ?♥️

kam ndjere dhe ndjej nje dashuri speciale per @Hera qe e kam miken e zemres ?

kam ndjere nje ndjesi shume te bukur per @XX001Y02B007 qe nuk hyn ne dashurite Por ne ato ndjenjat pa intéresse ?

kam ndjere nevojen e présences se @Klodii ne jeten time me ato perqafimet dhe deshiren per tme pare sa me mire cdo dite ?
Kam ndjere dashuri per @Chilling tesorinon tim qe e vecoj nga te gjithe komshinjte sepse me duket me serioz e me kemb ne toke ?
Kam
Ndjere dhimbjen e @Mignonne kur u ofenduam pasi ishte e panevojshme Edhe kjo nuk tregon mungese karakteri ( si e tha @BigBrother ku dhe mori disa te qeshura ) po tregon force qe mund të vazhdojme perpara me respekt e duke len pas cdo ndjenje négative.
mesuesi me i mire ne jete qe kam pat ka qen im ate dhe ai me ka keshilluar te mos e mbush trupin me energji negative. Te mos e ushqej zemren me urrejtje e te bej perpara!
Edhe un kte gje e zbatoj me perpikmeri si real e virtual. E me besoni qe funksionon vertete !

Ndjej dashuri per @Zana ?? sepse Eshte e palekundur ne ato qe thote madje mund te them qe eshte njeriu me origjinal i kesaj faqe. Love it

kaq per momentin .
to be continue ?

Back
Lartë