a 5 min ke me kajt aa??????Mos mban me kjajt mi e sonde ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a 5 min ke me kajt aa??????Mos mban me kjajt mi e sonde ??
Une duhet me kjajt po si ta bani zemra mem mashtru sotMos mban me kjajt mi e sonde ??
ma mire po rri akull se spo don njeri tme djegi fare ?Nuk jam e rrezikshme jo . Rri i qete ?
Jo kur filloj sdi me pushu kjaj e kot ateher ?a 5 min ke me kajt aa??????
Ca te bana mi ?Une duhet me kjajt po si ta bani zemra mem mashtru sot???????
nga qan a posh a lart?????????Jo kur filloj sdi me pushu kjaj e kot ateher ?
Qyqa ? si posht ?nga qan a posh a lart?????????
@Lei ec thuji pak kesaj te kepucve si quhet ka poshte kur pi shumm uj??????????Qyqa ? si posht ?
Pse tek lojra dhe rebuze e jo tek dashuri dhe pasion? ?Ketu ju dua te guximshem?
Per cilin antar/e keni ndjere dicka dashurore ose erotike edhe nuk ja keni shprehur, ose ja keni shprehur
Ndajeni me ne ?
?daksi
Sepse me shum do ishte si loje edhe ashu u be ?Pse tek lojra dhe rebuze e jo tek dashuri dhe pasion? ?
?????? me shkoi menja po me vite marre me e than ?@Lei ec thuji pak kesaj te kepucve si quhet ka poshte kur pi shumm uj??????????
erotike? veq se jam pak i martum se di kisha than?Ketu ju dua te guximshem?
Per cilin antar/e keni ndjere dicka dashurore ose erotike edhe nuk ja keni shprehur, ose ja keni shprehur
Ndajeni me ne ?
kush e beson paa??????Sepse me shum do ishte si loje edhe ashu u be ?
ik tash aty hhahahahahahaha boje ?????????????? me shkoi menja po me vite marre me e than ?