E paske be zemren si Hotel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E paske be zemren si Hotel
Po ti gurabie ke lale lejohet miletit ? me lyp apo mendu se ndalon dot as kurani se ndalon ??A thua po me gjuan me stil ? ?
Sdi gjo mu mdel pa a ne fund ? do jem keqkuptuFatbardha o shkence un pi ty te zen ??? ka dale moda mos me vdek injoront ?
Ashu tpelqe me u keçkuptu ty shpesh daku ? po mos u trrego kaç i pa shpirt se na le thate me rop shpie ? kur nuk zuna nora koh karantine nuk zej mo nore un ktu qeka shkrujt kshu ??????Sdi gjo mu mdel pa a ne fund ? do jem keqkuptu
Jo me lale si koshere blete ku vijn lejn mjaltin edhe ikin ?E paske be zemren si Hotel![]()
Po ku ze dot koh karantine me i kan pas gjith burrat ne shpi ?Ashu tpelqe me u keçkuptu ty shpesh daku ? po mos u trrego kaç i pa shpirt se na le thate me rop shpie ? kur nuk zuna nora koh karantine nuk zej mo nore un ktu qeka shkrujt kshu ??????
Une them me vete qe jane te vogla mer ?Po ku ze dot koh karantine me i kan pas gjith burrat ne shpi ?
Thuje ?Une po por sdi a ta then a jo???♀
Jo na e thuaj nvesh ?Une po por sdi a ta then a jo???♀
as zjarri nuk me ngroh ……e kaj naj terapi ti psh te me djegesh fare ?Ndize nje zjarr te ngrohemi e pjekim geshtenja ?
@Nerv hajde ta shpreh edhe pse ma ke thy ;p zemren.... Tema: skamKetu ju dua te guximshem?
Per cilin antar/e keni ndjere dicka dashurore ose erotike edhe nuk ja keni shprehur, ose ja keni shprehur
Ndajeni me ne ?
prz qaj nje here se manej vjen e qeshmja ?A te qesh apo te qaj une tani ?
oj pipileee gahahahh ca pive??????????? kush a tu e nda ketu mi pse budallenj jena ne aaaaaaaaaKetu ju dua te guximshem?
Per cilin antar/e keni ndjere dicka dashurore ose erotike edhe nuk ja keni shprehur, ose ja keni shprehur
Ndajeni me ne ?
a do atak aaaa???????@Nerv hajde ta shpreh edhe pse ma ke thy ;p zemren.... Tema: skam
As zami sdo bente pune as shume ma ka thy zemren ?????????a do atak aaaa???????
hahahah marim zift qe shtrojne rruget gagahahahahha e ta ngjisim gahahahahahhahahAs zami sdo bente pune as shume ma ka thy zemren ?????????
Mos mban me kjajt mi e sonde ??@Nerv hajde ta shpreh edhe pse ma ke thy ;p zemren.... Tema: skam
Nuk jam e rrezikshme jo . Rri i qete ?as zjarri nuk me ngroh ……e kaj naj terapi ti psh te me djegesh fare ?