hahahahaahha po moss mer se jam npun ca thuSyze xxl ?
Coje nje voice njehere tu kendu se na bone kurioz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hahahahaahha po moss mer se jam npun ca thuSyze xxl ?
Coje nje voice njehere tu kendu se na bone kurioz
hahahahaahha po moss mer se jam npun ca thukur tjem duke bo muzik do ta coj ... ndarket do jem kshuqe ta nisi nderk..
Kaq e dëshpëruar të dukem?2shin lol.
?
zgjidheTa zgjedh kengen vete ? ?
zgjidhe![]()
Kaq e dëshpëruar të dukem?
Lool ?
Ti gjithmonë fiton moj.Un vec njëherë falë publicitetit tënd ?Pff. Ti je më e mire se unë. Ty do tvotojnë.
Ika fare.?
Më marrsh pleshtat ?Po ?
co kjo merr po ik anejtaaaaProfesori, profesori ne mature kater ma nxori ?
ngjo mu ... pershendesim gocat e chatit me kongen e alban skenderaj vetem tyPo futi alban skenderaj.
Eklips ?
ngjo mu ... pershendesim gocat e chatit me kongen e alban skenderaj vetem ty![]()
me ket rasti i bohet qwefi te gjithave![]()
Nuk jam aç i dhimbshem une1. Femijeria: sme pelqen!
2. Me fal: Ka ndjenje brenda. E shkruar bukur.
3. Mos u dorezo: Ka nje mesazh te bukur, nuk me pelqen struktura. Ka 2-3 fjali te nisura me por, fjale te teperta neper vargje.
4. Do me doje: Sikur e ka shkrujt @centos qerosi. Pertej shakase me pelqen. Ka dicka reale aty! Frike apo dyshim?
5. Skam ca te them, ka dicka aty qe e kupton dhe e ndjen vetem personi qe e ka shkruar. Me pelqen edhe kjo.
Voten do e mendoj edhe pak !
Ste pash askund tyMë voto mua?
Ma njeh dorën mirë??Ste pash askund ty
E lam per 5 mos nderro mendje profePo votove ate, e lejme fare
Ndoshta dhe je diku por thjesht ke thene hajt sa te mar pjese.Ma njeh dorën mirë??
Ça zhanëri përdor në këngë ti?@Rrelse leni llafet po hec mjep naj teks tbukur . e kam pa shaka