• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pena NeTeDy per muajin Janar

1. Femijeria: sme pelqen!
2. Me fal: Ka ndjenje brenda. E shkruar bukur.
3. Mos u dorezo: Ka nje mesazh te bukur, nuk me pelqen struktura. Ka 2-3 fjali te nisura me por, fjale te teperta neper vargje.
4. Do me doje: Sikur e ka shkrujt @centos qerosi:p. Pertej shakase me pelqen. Ka dicka reale aty! Frike apo dyshim?
5. Skam ca te them, ka dicka aty qe e kupton dhe e ndjen vetem personi qe e ka shkruar. Me pelqen edhe kjo.

Voten do e mendoj edhe pak !
Nuk jam aç i dhimbshem une

• Haha
Reactions: ABC
Te analizosh nje poezi duhet te vendosesh sadopak veten ne pozicionin e atij /asaj qe e ka shkruar .

Une i lexova te pesta e te gjitha mu duken te bukura ne forma te ndryshme .

Fitues jeni te gjithe per faktin qe moret guximin ti publikoni vargjet qe per mendimin tim jane pjese e shpirtit te gjithsecilit .?

Voten po ia jap 3-shit qe me duket motivuese dhe pse pak e gjate si poezi .

Ne poezine e pare "Fëmijëria" ka shume per te diskutuar . Brenda shtjellohet nje teme e dhimbshme qe vetem ata qe e kane perjetuar ose pare e kuptojne . Femijet qe rriten me dhune nga nje prind i alkolizuar rriten para kohe duke mbartur ne shpirtin e tyre nje dhimbje , ankth e trishtim te pashpjegueshem ne baze te situatave qe perjeton ? .

Por duhet pare pozitivisht qe ne familjen e vet ne te ardhmen keta femije te reflektojne duke pasqyruar te kunderten e asaj qe moren ne femijerine e tyre , dashuri , harmoni e mirkuptim .

Suksese te gjithve gjithsesi ?(se u zgjata shume .)

Back
Lartë