• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Oferte ,Okazion.

Un kte @Harrakati se njof dhe noshta osht shaka kto qe thot ky ose nuk e di se ca por un jom tu e shkrujt me sinqeritet kte gjo, nqofse ky osht keq nga gjendja ekonomike se do me botu ose do me bo dicka per t ardhmen e tij qe po ju lexoi se osht krijimtar, un e nimoj qe tashi per ca do tket nevoje.
Deri ne nje shume t caktume se smund t them do i jap 10 mij euro.
Nqs jan realisht t verteta kto qe thot nqs sjan dola budalla un qe se kuptoj skemen ?
Unë nuk tallem,edhe pse njerëzit e marrin me shaka ofertën time. Unë jam fitues I dy çmimeve kombëtare në letërsi ,por jeta më mori për ters. Tashti dua ti shes krijimet,sepse dua të shkeputem. Dua ti shes më kontratë të rregullt edhe jo me llafe. Ju shihni njëherë ,se këtu i kini ,tek letërsia. Po ju pelqyen,bëjmë pazar....200 evro,nuk janë shumë. Ato janë shkrime cilësore.

Po internetin me cka e paguan ?

5 euro mund ti blejsh nje pale kepuce, nese mbush 5 euro 4g bie fjala.

Me falni, por une njerezve ne virtualitet, 99% nuk u besoj kur ankohen. Kam pare e ndegju gjithcka, bota eshte e mbushur me aktor te hollywoodit. Nese thua tverteten, lus Zotin tma fale.
Internetin e kam pa pagesë. I kam vjedhur kodin tezes,në shenjë hakmarrjeje për ato që më ka bere kur isha i vogël.

Internetin e kam pa pagesë. I kam vjedhur kodin tezes,në shenjë hakmarrjeje për ato që më ka bere kur isha i vogël.

Me fal djalosh por keto fjale jane tipike tnje genjeshtari. E sheh cfare thua? Ia kam vjedhur kodin tezes.

Fluturo gomari i thone kesaj pune

Edhe ne nje forum tjeter ke arsye tjera madje krejtesisht nga keto qe thua. T'u ofrua ndihma, nuk doje.
Une, vetem nese do me ikte truri e do te isha i pamend, ndoshta do ta kisha shtrire doren per ndihme ne virtualitet. Zot na ruaj mendt e mos na sprovo. Por ti or cun, ke nevoje ta kapesh jeten me ndryshe. Nuk po e sheh se talenti nuk te duhet asgje kur je i papjekur ne koke.

Me kaq e permbylli une muhabetin tim me ty ketu, mjaft kem diskutu edhe ntjera vende.

Edhe ne nje forum tjeter ke arsye tjera madje krejtesisht nga keto qe thua. T'u ofrua ndihma, nuk doje.
Une, vetem nese do me ikte truri e do te isha i pamend, ndoshta do ta kisha shtrire doren per ndihme ne virtualitet. Zot na ruaj mendt e mos na sprovo. Por ti or cun, ke nevoje ta kapesh jeten me ndryshe. Nuk po e sheh se talenti nuk te duhet asgje kur je i papjekur ne koke.

Me kaq e permbylli une muhabetin tim me ty ketu, mjaft kem diskutu edhe ntjera vende.
Nuk e kuptoj çfarë dreqin po thua. Unë kam dhënë të njëjtat arsye ngado....dua të ikI nga Shqipëria? Po,sa të më jepet rasti. Për këtë e kishe fjalën ?

Oferte, okazion.
Pas ndarjes nga @Claa jam serish i lire dhe i hapur per njohje te reja.
Te interesuarat te me shkruajne ne privat. Pranoj vetem kandidate serioze se nuk kam me kohe per te humbur.
Flm!
Bac u kry firmosim kontraten?

Shës nje cop dët ne Vëlorë.

I përshtatshëm per plazh nuđo. ?

Rëstoranti i Ylvies e Asllanit eshte treqint meter vij ajrore.
Asllani ka e tylbi. ?

Email
Asllanylvie_vëlora@yahoo.gr
Andëresën e emejllit ia ka hap nipi i tij qe rri ne grecia
Pronari u cmënd. ?

Shës nje cop dët ne Vëlorë.

I përshtatshëm per plazh nuđo. ?

Rëstoranti i Ylvies e Asllanit eshte treqint meter vij ajrore.
Asllani ka e tylbi. ?

Email
Asllanylvie_vëlora@yahoo.gr
Andëresën e emejllit ia ka hap nipi i tij qe rri ne grecia
Pronari u cmënd. ?
Plazh nudo...dmth nga ato plazhet ku zhvishen femrat....çfarë dreqin po them keshu,ku e kisha mendjen e ku ma cuan. Ik o Tristan,ik me gjithë plazhet nudo.

Back
Lartë