Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vallahi,nuk e di..m.A e din perse Terminatori nuk vjen tek Shqiptaret ?
Vallahi,nuk e di..m.
Hahaha....je i madh. Imagjino të kalojnë ata që bërtasin "soba,lavatrice",edhe të dali njëri edhe tu thotë "na more, hajde brenda se kam një terminator".Se e shesin per hekra per ata.
Ej,e kam seriozisht....do I she's të gjitha.Jap kosheren e bletes me qera!
Ej,e kam seriozisht....do I she's të gjitha.
Mos je Adi nga forumet tjera, apo Hadi ne nje forum tjeter, sepse edhe atje ishte tema e njejte, Okazion per poezite e tua![]()
Unë jam pa punë ,pa lekë ,pa shtëpi. Njerëzit e mi ma kanë bere naftën. ( dy kanë ikur në Angli,një në Francë ,një në Turqi,një në Suedi. As që kujtohen të më ndihmojnë). Pasaportën greke nuk po e marr dot. Peshk nuk ka më për të gjuajtur,kanocet mbaruan....dhe ju me flisni për pesimizëm. Si thoni,do i ndërrojmë vendet bashkë mbase atëherë do të më kuptoni.Po i njejti eshte.
Ky eshte talent, vetem se disa here behet pesimist dhe merzitet per hiç gje.
Hajde tundu,më jep 200 evro dhe merri. Ti gëzosh.Unë i du shkrimet e tua @Harrakati
Më pëlqejnë ?
Mos e shit talentin kaq lirëHajde tundu,më jep 200 evro dhe merri. Ti gëzosh.
Cfare do besh me 200 euro?Hajde tundu,më jep 200 evro dhe merri. Ti gëzosh.
Cfare do besh me 200 euro?
Do jetoj edhe ca...do blej një palë këpucë se më janë grisur ca ushqime,ca llamba se më digjen gjithmonë ,dhe do mbush nja dy dhëmballë.Cfare do besh me 200 euro?
Po ti në mendjen time je?. ..Do i pije raki ngaqe shiti shkrimet, çfare mund te beje tjeter.
Do jetoj edhe ca...do blej një palë këpucë se më janë grisur ca ushqime,ca llamba se më digjen gjithmonë ,dhe do mbush nja dy dhëmballë.
Po ti në mendjen time je?. ..