• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Oferte ,Okazion.

A e din perse Terminatori nuk vjen tek Shqiptaret ?

Mos je Adi nga forumet tjera, apo Hadi ne nje forum tjeter, sepse edhe atje ishte tema e njejte, Okazion per poezite e tua :p

Ej,e kam seriozisht....do I she's të gjitha.

Do behesh pishman!

200 euro nuk do ndreqin jeten tende. Shif dhe zgjero biblioteken me shkrime. Mesa mbaj mend je mesues historie, nje rroge e merr dhe thuaj flm per ato qe ke.

Per botimet e prrallave dhe poezive te thash qe te te ndihmoj une. Do te ti paguaj une ato 100 apo 200 euro per ti botuar.
Je dakord?

Unë i du shkrimet e tua @Harrakati
Më pëlqejnë ?

Po i njejti eshte.

Ky eshte talent, vetem se disa here behet pesimist dhe merzitet per hiç gje.
Unë jam pa punë ,pa lekë ,pa shtëpi. Njerëzit e mi ma kanë bere naftën. ( dy kanë ikur në Angli,një në Francë ,një në Turqi,një në Suedi. As që kujtohen të më ndihmojnë). Pasaportën greke nuk po e marr dot. Peshk nuk ka më për të gjuajtur,kanocet mbaruan....dhe ju me flisni për pesimizëm. Si thoni,do i ndërrojmë vendet bashkë mbase atëherë do të më kuptoni.

Un kte @Harrakati se njof dhe noshta osht shaka kto qe thot ky ose nuk e di se ca por un jom tu e shkrujt me sinqeritet kte gjo, nqofse ky osht keq nga gjendja ekonomike se do me botu ose do me bo dicka per t ardhmen e tij qe po ju lexoi se osht krijimtar, un e nimoj qe tashi per ca do tket nevoje.
Deri ne nje shume t caktume se smund t them do i jap 10 mij euro.
Nqs jan realisht t verteta kto qe thot nqs sjan dola budalla un qe se kuptoj skemen ?

Do jetoj edhe ca...do blej një palë këpucë se më janë grisur ca ushqime,ca llamba se më digjen gjithmonë ,dhe do mbush nja dy dhëmballë.

Po internetin me cka e paguan ?

5 euro mund ti blejsh nje pale kepuce, nese mbush 5 euro 4g bie fjala.

Me falni, por une njerezve ne virtualitet, 99% nuk u besoj kur ankohen. Kam pare e ndegju gjithcka, bota eshte e mbushur me aktor te hollywoodit. Nese thua tverteten, lus Zotin tma fale.

Back
Lartë