• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Njerezit e vetmuar dine te duan nga zgjedhja,jo nga nevoja.!

I vetmuar sot jetoj
Yhy?

Eshte shume e vertet,njerzit e vetmuar dhe individualist jan ata qe kan perballuar dhe bere ball te gjitha nevojat dhe pengesat te vetem si rrjedhoj personat qe duan te ken pran vetes i duan sepse i duan jo nga nevoja per ti pasur dhe zgjidhur ato qe tashme kan zgjidhur,?

Eshte shume e vertet,njerzit e vetmuar dhe individualist jan ata qe kan perballuar dhe bere ball te gjitha nevojat dhe pengesat te vetem si rrjedhoj personat qe duan te ken pran vetes i duan sepse i duan jo nga nevoja per ti pasur dhe zgjidhur ato qe tashme kan zgjidhur,?
Nuk e kuptova

Pikerisht kete te thashe !
Une kuptova
Ti kuptove
Ai kuptoi ( autori kuptoi )
Kuptoj thuhet kur shprehesh ne kohen e tashme , veta e pare.
Une kuptoj
Ti kupton
Ai/ ajo kupton.
Se po bej pak si njohes i mire i gjuhes shqipe , por mos u ndje keq se s ka lidhje me intelektin .
Kam lexuar shume anetare qe per arsye se kane jetuar shume vite jashte Shqiperise , kane probleme me shqipen .

Pikerisht kete te thashe !
Une kuptova
Ti kuptove
Ai kuptoi ( autori kuptoi )
Kuptoj thuhet kur shprehesh ne kohen e tashme , veta e pare.
Une kuptoj
Ti kupton
Ai/ ajo kupton.
Se po bej pak si njohes i mire i gjuhes shqipe , por mos u ndje keq se s ka lidhje me intelektin .
Kam lexuar shume anetare qe per arsye se kane jetuar shume vite jashte Shqiperise , kane probleme me shqipen .
Jam kurioze te di arsimin tend? Nese ke deshire ndaje me mua.

Po c lidhje ka arsimi ?
Arsim i larte , me master si shumica ketu !
Ne universitet shteteror .
Do doja shume te te pergjigjesha sakte por nuk dua te futem ne hollsira ? dite te bukur te kesh.

Njerzit e vetmuar te cojne ....ne te ....
Sepse skan frik te rrin vetem ....

Back
Lartë