Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zerin tend e degjoj,I vetmuar sot jetoj
Yhy?
Nuk e kuptovaEshte shume e vertet,njerzit e vetmuar dhe individualist jan ata qe kan perballuar dhe bere ball te gjitha nevojat dhe pengesat te vetem si rrjedhoj personat qe duan te ken pran vetes i duan sepse i duan jo nga nevoja per ti pasur dhe zgjidhur ato qe tashme kan zgjidhur,?
E kuptoj autori ?Nuk e kuptova
Ok autor , por do ishte me e kuptueshme per publikun nese do beje dallimin midis foljeve zgjidh dhe zgjedh !E kuptoj autori ?
Pikerisht kete te thashe !
Jam kurioze te di arsimin tend? Nese ke deshire ndaje me mua.Pikerisht kete te thashe !
Une kuptova
Ti kuptove
Ai kuptoi ( autori kuptoi )
Kuptoj thuhet kur shprehesh ne kohen e tashme , veta e pare.
Une kuptoj
Ti kupton
Ai/ ajo kupton.
Se po bej pak si njohes i mire i gjuhes shqipe , por mos u ndje keq se s ka lidhje me intelektin .
Kam lexuar shume anetare qe per arsye se kane jetuar shume vite jashte Shqiperise , kane probleme me shqipen .
Po c lidhje ka arsimi ?Jam kurioze te di arsimin tend? Nese ke deshire ndaje me mua.
Do doja shume te te pergjigjesha sakte por nuk dua te futem ne hollsira ? dite te bukur te kesh.Po c lidhje ka arsimi ?
Arsim i larte , me master si shumica ketu !
Ne universitet shteteror .
Pergjigju si te duash , mos i freno mendimet .Do doja shume te te pergjigjesha sakte por nuk dua te futem ne hollsira ? dite te bukur te kesh.