E ke myt mos fol ma ???????????????Une sdi j e mendimit qe edhe une kur ta marr nje burr apo tdashur...do e shof si sillet e nrm do kuptosh...por se di mendoj qe do jen zmr mir me dike qe ju hype ne shpu po flasim per njerez te civilizum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E ke myt mos fol ma ???????????????Une sdi j e mendimit qe edhe une kur ta marr nje burr apo tdashur...do e shof si sillet e nrm do kuptosh...por se di mendoj qe do jen zmr mir me dike qe ju hype ne shpu po flasim per njerez te civilizum
Jepi zemra...nxirri uje te zi ???E di por jo shpesh un shprehem per ket gjo...qe kshu me ler se kam hap thesin???
????????Jepi zemra...nxirri uje te zi ???
3 gota 1 mij lek ???Hahahahaha po tduash kos ke tek xhankolli ahahahhaahhahame ulje
Mami im jeton ke shpia vet....do te jete vete Ali vete Kadi ????O @HIM mami jot sesht prb per ne besoj ?
Kam fol aq shume sa sdu me fillu edhe iher nga e para. ?? jam ok me ty zemra por kjo varet dhe ne karakterin e njeriut.Spo ju thote kush ti doni vjehrrat, respektojini për moshën që kanë dhe për hir të partnerit...
Asnjëherë nuk kënaqen nuse-vjehrrë, por jini rregullator të marrdhënies, tolerantë , bëni sikur si vini re dhe kalon çdo gjë..
Mos u bëni atë që sdo donin tu bënin prinderve tuaj..
Sna gjen gjë se e ulëm hundën në disa raste..
Kohët që kanë ardhur janë të vështira për bashkëjetesë në grup me ta, secila prej nesh do rehati e privatësi por jo gjithmonë është kështu..
Per tu zene vetem tkesh vullnet,se te dal une dhe te teproj...apo nuk dukem ???Dmth ne do jemi vtm.....e me ca do zihem une ????
Ja kjo nuse e koheve te sotme ????Aq sa ma respekton mamin tim, burri do ja respektoj dhe une. ?
Dashuria esht reciproke e dashur. ?Ja kjo nuse e koheve te sotme ????
Mendim pervers kyAq sa ma respekton mamin tim burri do ja respektoj dhe une. ?
Ehhh sa mir e di une moj xhan...Dashuria esht reciproke e dashur. ?
Se çme kujtove nje kenge ?...Aq sa ma respekton mamin tim burri do ja respektoj dhe une. ?
Po moj zerdeli poPrinder te dyte.
Mami im do jetoj me babin.Ehhh sa mir e di une moj xhan...
Por edhe ka lidhje,edhe ska kjo me beso.
Do jetosh ti me prinderit e tij,sdo jetoj ai me prinderit e tu. Qe kshu??
![]()