• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

nje pyetje per te martuarat /martuarit?

Une sdi j e mendimit qe edhe une kur ta marr nje burr apo tdashur...do e shof si sillet e nrm do kuptosh...por se di mendoj qe do jen zmr mir me dike qe ju hype ne shpu po flasim per njerez te civilizum
E ke myt mos fol ma ???????????????

Spo ju thote kush ti doni vjehrrat, respektojini për moshën që kanë dhe për hir të partnerit...
Asnjëherë nuk kënaqen nuse-vjehrrë, por jini rregullator të marrdhënies, tolerantë , bëni sikur si vini re dhe kalon çdo gjë..
Mos u bëni atë që sdo donin tu bënin prinderve tuaj..
Sna gjen gjë se e ulëm hundën në disa raste..
Kohët që kanë ardhur janë të vështira për bashkëjetesë në grup me ta, secila prej nesh do rehati e privatësi por jo gjithmonë është kështu..

Spo ju thote kush ti doni vjehrrat, respektojini për moshën që kanë dhe për hir të partnerit...
Asnjëherë nuk kënaqen nuse-vjehrrë, por jini rregullator të marrdhënies, tolerantë , bëni sikur si vini re dhe kalon çdo gjë..
Mos u bëni atë që sdo donin tu bënin prinderve tuaj..
Sna gjen gjë se e ulëm hundën në disa raste..
Kohët që kanë ardhur janë të vështira për bashkëjetesë në grup me ta, secila prej nesh do rehati e privatësi por jo gjithmonë është kështu..
Kam fol aq shume sa sdu me fillu edhe iher nga e para. ?? jam ok me ty zemra por kjo varet dhe ne karakterin e njeriut.

Dmth ne do jemi vtm.....e me ca do zihem une ????
Per tu zene vetem tkesh vullnet,se te dal une dhe te teproj...apo nuk dukem ???

Ehhh sa mir e di une moj xhan...
Por edhe ka lidhje,edhe ska kjo me beso.
Do jetosh ti me prinderit e tij,sdo jetoj ai me prinderit e tu. Qe kshu?‍♀️?‍♀️
Mami im do jetoj me babin.
Vjeraa me vjerrin
E un me Burrin.
Kshuqe si tma doj do ja dua.
?

Back
Lartë