ca vlere ka vjerri vjerra ne jeten tuaj????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po ti cpate,ishe mire ?????????ca vlere ka vjerri vjerra ne jeten tuaj????
po ndaj po pyes kush e di vleren sepse une e di me aq sa kam degjuar nejse flm di qe kane vlere por cdo kush ka pikpamjet e tij apo saj per vleratpyetje per adolishente kot fare ..... kur te martohesh do e kuptosh vleren e vjerrit dhe vjerres ....
ukuuu kopjova uneee hahahah e kam me te vjerra asnje cuni as me goca????Po ti cpate,ishe mire ?????????
respektoi aq sa duhet dhe mos ja ngre hunden perpjet kaq di me te then tkeqen per me shume info pyet @Anabela se kjo e di me mire nga te gjithepo ndaj po pyes kush e di vleren sepse une e di me aq sa kam degjuar nejse flm di qe kane vlere por cdo kush ka pikpamjet e tij apo saj per vlerat
hallall ?????Une se di a do I kem apo jo por nese do I kisha do I doja shum mendoj qe do jem nje ndim e madhe....edhe sic do lem prinder ashtu duhet ti gjejm edhe tek burri kur te shkojm...ska krahasim.
hahahahahahahah ti Virgjeresh Maria me vjerren hahahahaahahahCfare vlere...!!
Nuk di te flas shume per kte gje por.....
Un vjerren kam vetem,dhe ajo sme do ca me thon une e shkreta??
?
![]()
Pse ste do...e ke pyt ndonjer veten?Cfare vlere...!!
?
![]()
sa shkall ke te shtepia ti llap ime ?????e ke me dy Kate shtepin a jo?????Cfare vlere...!!
?
![]()
Jam ok me ty :Une se di a do I kem apo jo por nese do I kisha do I doja shum mendoj qe do jem nje ndim e madhe....edhe sic do lem prinder ashtu duhet ti gjejm edhe tek burri kur te shkojm...ska krahasim.
vrit vjerren me mire mgjo muJam ok me ty :
Edhe un me kte mendim jam.
Por kur nuk te duan? Si do reagosh?
Kur te bie nje vjerre xheloze.....
Shpesh here...Pse ste do...e ke pyt ndonjer veten?
Mendoj qe aty duhet te nderhyje cuni ! Qe ti ndaj gjerat vendin qe i takon mamit dhe nuses vendin qe i takon ! Cuni ne kete rast ka nje rol shum te rendesishem , mendoj uneJam ok me ty :
Edhe un me kte mendim jam.
Por kur nuk te duan? Si do reagosh?
Kur te bie nje vjerre xheloze.....
E ka ber shume shume here. Por nuk arrin ajo ta kuptoj l.Mendoj qe aty duhet te nderhyje cuni ! Qe ti ndaj gjerat vendin qe i takon mamit dhe nuses vendin qe i takon ! Cuni ne kete rast ka nje rol shum te rendesishem , mendoj une
Mos o zotvrit vjerren me mire mgjo mu![]()
3 ahahahahahahahaahsa shkall ke te shtepia ti **** ime ?????e ke me dy Kate shtepin a jo?????