• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

nje pyetje per te martuarat /martuarit?

O zmr.. shkurt e qart...nje femer. E zgjuar e ben per vete nje vjerr xheloze...edhe nje mashkull ti puthi kembet thjesht gjej menyreb e duhur... terhiq e mos e kput ju e keni kput fare e ai burri jot jan ca gjona qe nona esht non nuk hudhet posht... mbreteresha
..por loja luhet e pa ate ndaj duhet ti ndaj gjonat

• Pëlqej
Reactions: Nio
Shpesh here...
Jo te gjitha jane njesoj.
Pasi un nuk rri dot lirshem,po te afrohesh me partnerin ajo var turinjt 5 pellembe.
Grricet me mu,me thot me more cunin.
Me fal si e shpjegon ti kete?
ka dhe keshtu ne fakt quhen ato nena poseduese qe nuk lejojen ti marin femijet dhe kur ai behet burre madje kam degjuar raste kur ajo I hynte nd dhome te gjumit mos me I len ne intimitetin e tyre duke I detyruar te lene hao deren e dhome dhe ka plot raste te tjers te besoje ne kete pjese por do zoti behet me mire xhan ????????

Nuk te do vjehrra ty se ora 11 e ti akoma ne krevat me shalet jashte. :p
??????????????
Un do bej jeten qe dua une,jo ate qe do vjerra.
Ne fakt ketu qendron problemi:
Ajo eshtw me kohen e pare,thot bej si them une.
Un dua te bej ashtu sic dua une,e kshu lindin konfliktet. Kam shume kohe qe e vuaj kte pjese,sepse so gjo e mire.?‍♀️

E ka ber shume shume here. Por nuk arrin ajo ta kuptoj l.
Tani po flasim kur martohesh , supozohet te maresh dike qe e don dhe te don sepse do kalosh jeten !
Mami e ka bo jeten e vet e ka zgjedh burrin ka kalu jeten e vet dhe fmija normalisht sduhet ta braktisi kurre familjen , por ama duhet ti ndaje disa gjera sepse nusen e mer per vete jo per familjen sepse po t mendosh tmaresh gru per primderit qe ta pelqejn ose jo prinderit me mire mer sherbetore dhe leje ne shpi !
Njeriu martohet per te krijuar nje jet nje te ardhme me dike qe e don ! Kshuqe gjonat duhet tjen t qarta , smund te humbesh te ardhmen per dicka shum te pakumtimte sepse dhe ai qe martohet e din shum mire ca nuse ka mar per te kalu jeten ! Kshuqe jam i idese qe ti ndaj gjonat me patjeter me te mire ose me t keq !

Persa i perket temes
Si me familjen time ashtu e me prinderit e burrit?
Vec kur t luaj inter te dalin jasht ?
aty e ke myt Gaforre jashtttttttttttttttttttttttt

??????????????
Un dua te bej ashtu sic dua une,e kshu lindin konfliktet. Kam shume kohe qe e vuaj kte pjese,sepse so gjo e mire.?‍♀️
Ka facebook ajo vjehrra jote ti shkruj ti them shi si e qet kofshen nusja. :p

??????????????
@Stelae fal meqw me dhe kot fare.
Ti do beje jeten qe duan te tjeret? Apo ate qe ti deshiron. Do jetoje e imponuar?

Tani po flasim kur martohesh , supozohet te maresh dike qe e don dhe te don sepse do kalosh jeten !
Mami e ka bo jeten e vet e ka zgjedh burrin ka kalu jeten e vet dhe fmija normalisht sduhet ta braktisi kurre familjen , por ama duhet ti ndaje disa gjera sepse nusen e mer per vete jo per familjen sepse po t mendosh tmaresh gru per primderit qe ta pelqejn ose jo prinderit me mire mer sherbetore dhe leje ne shpi !
Njeriu martohet per te krijuar nje jet nje te ardhme me dike qe e don ! Kshuqe gjonat duhet tjen t qarta , smund te humbesh te ardhmen per dicka shum te pakumtimte sepse dhe ai qe martohet e din shum mire ca nuse ka mar per te kalu jeten ! Kshuqe jam i idese qe ti ndaj gjonat me patjeter me te mire ose me t keq !
O shume here bre... aq shume e kena konsumu kte pjes sa nuk ka perfundim.
Nderkohe ajo zemrohet do ndahem do rri vetem thot. E kupto qe kjo gje vazhdoooooooon

O shume here bre... aq shume e kena konsumu kte pjes sa nuk ka perfundim.
Nderkohe ajo zemrohet do ndahem do rri vetem thot. E kupto qe kjo gje vazhdoooooooon
A me duket se I paska vdek burri e ke vjerrin edhe ka munges te dashuris vemdjes e sikur se do njeri duhet vertet ta mbani pran nese esht e ve!

Back
Lartë