• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nga ju vijne te ardhurat?

Te ardhurat e mija vin nga puna dhe investimenti Stock market.
Gjithashtu kam te ardhura dhe nga familja.

Nga puna si stiliste 50% dhe nga dy banoret qe kam plus biznesin qe menagjoj kshtu qe ndjehem me fat qe skam nevoj financiare nga askush e zonja e vetetvetes hmmmm.

Puna qe kam punuar me % dhe fitimet ishin shume te medha + bonus
Dhe tani kam hapur punen time?
Dhe kur vendos koken ne jastek jam e lodhur por fle e qete?
Leket i urrej sepse e vrane cdo lloj ndjenje, pervec se shtuan smiren dhe urrejtjen, por jane te domosdoshme per jeten.
Punet e mara per tgjithe?

View attachment VID_20220328_183800(0).mp4

Nga puna qe bej vete.............. sti bjn njeri po slujte nga veni jo harroje :D

Si gjithmone nga Profesioni Kanocet?
u bera me Lek??

Attachments

• 3C120CEB-4C21-4580-B3AF-26B4DC34D027.jpeg
    3C120CEB-4C21-4580-B3AF-26B4DC34D027.jpeg
    2.4 MB · Shikuar: 10
  • AAEB3F6D-65C1-46A7-B483-7AB07A330024.jpeg
    AAEB3F6D-65C1-46A7-B483-7AB07A330024.jpeg
    3.6 MB · Shikuar: 10
Back
Lartë