Jo po kur shijen si calpri bittersweetPo si te gjitha edhe ti o Tixhe . A me ari e ke a ? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo po kur shijen si calpri bittersweetPo si te gjitha edhe ti o Tixhe . A me ari e ke a ? ?
Shkronjat jane si uji be Tixhe , pa ngjyre e pa shije ?Jo po kur shijen si calpri bittersweet
E nga te vijne te ardhurat , se nuk e kuptova ?Duke mar rreze ne oborrView attachment 149669
Hajde zum hajdeDuke mar rreze ne oborrView attachment 149669
Po pra e mu ktu sme ka pas kush me dit ? un ty te rufzova me gjith ata muskul e gjith ata parre e le tjert ?Shkronjat jane si uji be Tixhe , pa ngjyre e pa shije ?
Shif mor sum aty vari trapin ta ardhurave ?E nga te vijne te ardhurat , se nuk e kuptova ?
Me refuzove ??????Po pra e mu ktu sme ka pas kush me dit ? un ty te rufzova me gjith ata muskul e gjith ata parre e le tjert ?
Mua me duhen lek , ti thua shih **** ??Shif mor sum aty vari trapin ta ardhurave ?
Jemi shok be ? Mos na sti me posto ktu biseda jasht chatit xhan ? mu 30 mije po me duhen a i ki se mu me shkon per makine e thash tash te ble nje shpije ?Me refuzove ??????
Pse kur ta kerkova une ty ? Mua 20 mije euro me duhen ?
Lol e kom njoft dikend ne mujt mi birke ka 10.000 nshpi me ksi punNga shitja e gjerave te ndaluara . ?
Vec njofje edhe tbinte 10 mij cdo muaj a ? ??Lol e kom njoft dikend ne mujt mi birke ka 10.000 nshpi me ksi pun
Nuk i birke ne shpi se Ordnungsamt na kish myt i qujshim tek vlaui ose ne ks ?Vec njofje edhe tbinte 10 mij cdo muaj a ? ??
Ku e njohe me ne kazino??Lol e kom njoft dikend ne mujt mi birke ka 10.000 nshpi me ksi pun
Aty e lejshim rrugen e fmive zemer ?Ku e njohe me ne kazino??
Paski punu me tru te dy , une i kam depozituar ne nje banke kineze me qender ne Milano , ose e njohur ndryshe si Internationale Di Milano . ?Nuk i birke ne shpi se Ordnungsamt na kish myt i qujshim tek vlaui ose ne ks ?
Un kom pa tru e aj u kon rezikantPaski punu me tru te dy , une i kam depozituar ne nje banke kineze me qender ne Milano , ose e njohur ndryshe si Internationale Di Milano . ?
@Bjondina &E qkemi loqka , pse me nerva? ??
Jo kshtu fryhmezim per rinin andaj hmmmPaski punu me tru te dy , une i kam depozituar ne nje banke kineze me qender ne Milano , ose e njohur ndryshe si Internationale Di Milano . ?
@Bjondina &E qkemi loqka , pse me nerva? ??