Jo këtu jo, nuk dal përtej shkronjave me asnjërin/ern.Gjithcka mund te ndodh . ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo këtu jo, nuk dal përtej shkronjave me asnjërin/ern.Gjithcka mund te ndodh . ?
Ehe . ?Jo këtu jo, nuk dal përtej shkronjave me asnjërin/ern.
Joo ehe, poor!Ehe . ?
Kurrê ?..Nuk besoj te kem takim me meloon ?
Nuk do kisha deshir se duke pare karakteret e ndryshem nuk do kishim per ca te diskutonim.Kurrê ?..
As në anderr ???
Pse rren se doren ske me e ngrejt?!?Do pershendetemi "Çkemi , si po e kalon ? ?"
Per cfare je duke folur?@Ela92 po shof qe je e mgarkume tu bofsha ene u sjam gur lumi tmush trrenin e zhavorrit kur niset nga rrogozhina
Per trrenin e zhavorrit praPer cfare je duke folur?
Lol, kemi ber dy komente bashke pranoj shaka, po ska lidhje te flasesh keshtu se sme duket etike,Per trrenin e zhavorrit pra
Mos pyt ?Mos e mendo . A mund ta kopjoj ket qe thé? ?
" @Ela92 "Lol, kemi ber dy komente bashke pranoj shaka, po ska lidhje te flasesh keshtu se sme duket etike,
Une jam perfshire kur kam patur mundesi, nuk e kam problem te futem ne biseda, faleminderit xhaxhi qe mendon per te miren time, te buzeqesh dhe une pafund ?" @Ela92 "
Se e ktheve n seriozitet
Ngjo xhaxhin e mos e mer per ters!
Nga ky moment un ste drejtohem me edhe pse te jam drejtu (si e dim te dy me shaka) dhe ia lem shakas kto qe ishin parathenie. Arsyja se pse te jam drejtu esht nje dhe vetem nje. Te perfshiheshe e mos tu ndjeje jaaht bisedave e te ishe e barabarte mes te barabarteve.
Je femer dhe po te flas kshu, se te ishe burr( me bo le mes komve) tkisha tredh!!!(per kte mos ki dysjime)
Kalo mir tkeqen xhaxhi e buzqeshje pafund