• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nese une dhe ti takohemi........

Kurrê ?..
As në anderr ???
Nuk do kisha deshir se duke pare karakteret e ndryshem nuk do kishim per ca te diskutonim.
une zakonisht cka enderroj e bej realitet ??
por ti nuk ben pjes ne ato endrra meloo ??

Do pershendetemi "Çkemi , si po e kalon ? ?‍♀️"

Lol, kemi ber dy komente bashke pranoj shaka, po ska lidhje te flasesh keshtu se sme duket etike,
" @Ela92 "
Se e ktheve n seriozitet
Ngjo xhaxhin e mos e mer per ters!
Nga ky moment un ste drejtohem me edhe pse te jam drejtu (si e dim te dy me shaka) dhe ia lem shakas kto qe ishin parathenie. Arsyja se pse te jam drejtu esht nje dhe vetem nje. Te perfshiheshe e mos tu ndjeje jaaht bisedave e te ishe e barabarte mes te barabarteve.
Je femer dhe po te flas kshu, se te ishe burr( me bo le mes komve) tkisha tredh!!!(per kte mos ki dysjime)
Kalo mir tkeqen xhaxhi e buzqeshje pafund

" @Ela92 "
Se e ktheve n seriozitet
Ngjo xhaxhin e mos e mer per ters!
Nga ky moment un ste drejtohem me edhe pse te jam drejtu (si e dim te dy me shaka) dhe ia lem shakas kto qe ishin parathenie. Arsyja se pse te jam drejtu esht nje dhe vetem nje. Te perfshiheshe e mos tu ndjeje jaaht bisedave e te ishe e barabarte mes te barabarteve.
Je femer dhe po te flas kshu, se te ishe burr( me bo le mes komve) tkisha tredh!!!(per kte mos ki dysjime)
Kalo mir tkeqen xhaxhi e buzqeshje pafund
Une jam perfshire kur kam patur mundesi, nuk e kam problem te futem ne biseda, faleminderit xhaxhi qe mendon per te miren time, te buzeqesh dhe une pafund ?

Back
Lartë