Ti me njef moj goce ..... e ta kam thene.... liveeeeeeeMund ta dish nga jasht
Por ka mrena ncuq ?????
Kur 1 femer nuk eshte ne interesat e mia nuk eshte..... pastaj jane dhe cagjana te tjera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti me njef moj goce ..... e ta kam thene.... liveeeeeeeMund ta dish nga jasht
Por ka mrena ncuq ?????
Tka ba dom dicka se ska mundesiTi me njef moj goce ..... e ta kam thene.... liveeeeeee
Kur 1 femer nuk eshte ne interesat e mia nuk eshte..... pastaj jane dhe cagjana te tjeramkupton ti besoj.... nga mrena lesh tgjitha nji soj jeni
E mire pse nevrikosesh ti ?ska mes dy dashurish............. nuk ekzistoooooooooo kjo mundesi
pusho be se u acarova me ket pytje se ishte kot ?E mire pse nevrikosesh ti
Pse be ku i dihet ka njerez dhe me dy zemra ??pusho be se u acarova me ket pytje se ishte kot ?
Se a fillestare ala so rrah me vaj e me uthull kjo????E mire pse nevrikosesh ti ?
E me mire ule vetullen tani oj kjoKur vertet dashuron nuk ka si te hy ne mes nje i tret,,nje mashkull se dashuron nje femer ,te tjerat femra i duken si meshkuj para saj,,se ska sy per te tjerat,,?
Kshtu ma interesante oj kjo???? mos qesh drecja njhere??E me mire ule vetullen tani oj kjo
???????
Si mbaj dot buzet bashke,po i coj vesh me vesh ????????Kshtu ma interesante oj kjo???? mos qesh drecja njhere??
Ku ndjehet???Dashuria ndjehet, nuk matet. Por smund te ndjesh njekohesisht per 2 persona. Per kete eshte edhe tema. Ndaj kam dhene kete mendim.
Pastaj per sendile kushdo nderron sa te doje.
Ama une nuk mendoj fare ashtu. Une mendoj se dashuria shnderrohet dhe pershtatet bashke me ne. Thjeshte duhet te ndodhe ne vendin e duhur, ne kohen e duhur, me njeriun e duhur.
Me qen si thote ky i bie qe Gjithe nga Tirana e Posht i paskem ne CertifikatePirth pirth vino??????
Un sjam prej hekuri derman.

Ndjehet ne menyre unike nga secili, ndiehet dhe perjetohet intimisht nga secili dhe po nga secili ne menyre ndryshme. Nuk eshte njesoj tek askush dhe kushdo e pershkruan sipas eksperiences personale.Ku ndjehet???
Si Ndjehet??
Me ca peshohet??
Do bohem teze?
Jo oj moterDo bohem teze?
He shpirt shyqyr mthe ?Jo oj moter
I kam.dhënë përgjigje temës.
Me dasht dy veta njëkohësisht tmushin mullën??
Zemra ime eshte e madhe ka vend edhe per dy persona ??Nese ne jeten tende reale:
Do ndodheshe midis dy dashurive,cfare do te beje?
Un mendoj se:
Kur je e dashuruar,nuk mund te duash dike tjeter.
Cuuuq nuk behet e pik.
Ju si mendoni??