• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nese ne jeten tende reale.....

Mund ta dish nga jasht
Por ka mrena ncuq ?????
Ti me njef moj goce ..... e ta kam thene.... liveeeeeee
Kur 1 femer nuk eshte ne interesat e mia nuk eshte..... pastaj jane dhe cagjana te tjera ;) mkupton ti besoj.... nga mrena lesh tgjitha nji soj jeni

Kur vertet dashuron nuk ka si te hy ne mes nje i tret,,nje mashkull se dashuron nje femer ,te tjerat femra i duken si meshkuj para saj,,se ska sy per te tjerat,,?

Kur vertet dashuron nuk ka si te hy ne mes nje i tret,,nje mashkull se dashuron nje femer ,te tjerat femra i duken si meshkuj para saj,,se ska sy per te tjerat,,?
E me mire ule vetullen tani oj kjo
???????

Dashuria ndjehet, nuk matet. Por smund te ndjesh njekohesisht per 2 persona. Per kete eshte edhe tema. Ndaj kam dhene kete mendim.
Pastaj per sendile kushdo nderron sa te doje.
Ama une nuk mendoj fare ashtu. Une mendoj se dashuria shnderrohet dhe pershtatet bashke me ne. Thjeshte duhet te ndodhe ne vendin e duhur, ne kohen e duhur, me njeriun e duhur.
Ku ndjehet???
Si Ndjehet??
Me ca peshohet??

Thyej rekord!

Mirembaj e ndjej per shumcka ? nqs behet fjale per te bukurat (njekohesisht).
Vec nje merak kam

Ka dic me te bukur se ato,edhe krijuesi e ka fshehur?

DILEME KJO! ??

Ku ndjehet???
Si Ndjehet??
Me ca peshohet??
Ndjehet ne menyre unike nga secili, ndiehet dhe perjetohet intimisht nga secili dhe po nga secili ne menyre ndryshme. Nuk eshte njesoj tek askush dhe kushdo e pershkruan sipas eksperiences personale.
Per peshim nuk kam folur gjekundi!

?

Nese ne jeten tende reale:
Do ndodheshe midis dy dashurive,cfare do te beje?
Un mendoj se:
Kur je e dashuruar,nuk mund te duash dike tjeter.
Cuuuq nuk behet e pik.
Ju si mendoni??
Zemra ime eshte e madhe ka vend edhe per dy persona ??

Back
Lartë