• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Në një shtëpi me...

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Pershendetje Anetare

Lajmerim:
@Luledielli
ma ka dhene me qera sot kete temen e saj per shkak te fluksit qe kishte ne inbox..
Te gjitheve na ndodh qe kur duam te marrim pushimet bejme ato kerkimet dhe prenotimet neper resorte apo dhe gazionere :p

Ndodh qe jemi gjithmone te pakenaqur si me cmimet apo me ambjentet....
Jam e sigurte qe edhe me tagt qe do ju bej une do mbeteni te pakenaqur por pune e madhe fort :p
duke qene se e keni neglizhuar pastertine dhe rrini e giliviloseni me komshijet e shkalleve e jo me ato qe keni neper shtepi, eshte bere nje rremuje shume e madhe ne Shtepine e Netedy

View attachment 107570View attachment 107571

si fillim kapni fshesat e me pas rrembeni pjestaret qe ju kane rene per hiseeeee

@Luledielli une shtepine tone e kam bere xixe pzView attachment 107572
Meritoj shume gjone te mira

Le te vijoje tani emerimi i bashkejetueseve

@HERA @Fiore dhe @centos do jetoni bashke kete jave

@ABC @Senna dhe @Ersaa jeni ne nje shtepi

@Redbull @Claa dhe @i_shemtut jeni bashke

@Dea @Dee dhe @Çomi jeni bashke

@Imp4ct @Hena dhe @Lei jeni bashke

@Poker @Loku_t @Kosoovaarkaa bashke

@Dariel @Caramele dhe @Itss_Girl bashke

@NOUR @MaLvA dhe @Deniss bashke

@Moza @The_Joker @Peperina bashke