Haj, Çkemi? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Haj, Çkemi? ?
Të tregoj zemrën un ty, që më rri me shkop pas qafeHahah hahah
Ku o zemra?![]()
Sa mban mend dhe ti. ?@Fiore sa herë dua të qesh, I lexoj perlat e pakos, një nga ato ishte :
@Imp4ct: Sa here hap forumin shoh 10 notifications e 8 jane te tipit " @Vajza zhvendosi filan koment ke tema chit chat". Aq shume notifications me zhvendosje kam marre nga kjo keto dite sa kur me thane sot ke lavazhi ec levize makinen se u la, i thashe lavazhierit ja se vjen e zhvendos @Vajza.
Ti ti, kam bërë në file tek notepad që mos i harroj kurr ?Sa mban mend dhe ti. ?
Une e kam thene kete? ?
Qekam i zgjuar une. ?Ti ti, kam bërë në file tek notepad që mos i harroj kurr ?
Jo jo dilni mos rrini shpi se gjyshi o akoma me mentalitetin qe nusja duhet ti laj ene tja puthi durt vjerrit sa her mas buke.Nuk rrihet ne shpi kto dit ?o ne mal o ne plazh .??
?
Si thua ti @BigBrother ?
Jetohet me @Gjyshi n ..
Apo eshte Gjysh modern ?qe shetit e nuk tregon perralla ? ??
Ncuq@Tulipan mos ke ngel jashta!??
Çe do ta dish spaska vend ne zemren tende qe te t'shpreh dashnin e te m'njohesh?Kush është ky @Çomi ?
Po ti trego iher, dashnin më lërë mua në dorë lolÇe do ta dish spaska vend ne zemren tende qe te t'shpreh dashnin e te m'njohesh?
Me vjen keq po skam kohe me u mar me ty?Po ti trego iher, dashnin më lërë mua në dorë lol
Përderisa me citon paske ??Me vjen keq po skam kohe me u mar me ty?
Meqe kerkove te dije per çomin tu pergjigja....hajd shko e bej gjellen tani.??Përderisa me citon paske ??
Ppsl ?Meqe kerkove te dije per çomin tu pergjigja....hajd shko e bej gjellen tani.??![]()
Ehe ?@Çomi a e mer ti krushken ta mar une kte @Moonrunes ?
Lere se qenka e rrept ?Ehe ?