Ta moren o Çom?Aha lidhja ime ozgjidh nuk quhet.???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ta moren o Çom?Aha lidhja ime ozgjidh nuk quhet.???
Jo jo ma shtypi makina.??Ta moren o Çom?![]()
Jo jo ma shtypi makina.??Ta moren o Çom?![]()
Tallesh??Jo jo ma shtypi makina.??
ytt ?Nuk nisi kurrë.
E padurueshme ?Votova
Dhe pretendon të ta them??E padurueshme ?![]()
kurioz ?Dhe pretendon të ta them??
Ngordh?kurioz ?![]()
mputhNgordh?
Hajt me nje cun ishalla LoLE kam thënë me fraza e me këngë e me çfar nuk e kam thënë, nëpër tema të ndryshme. Tani po e përmbledh këtu.
Ishte diçka që filloi diku gjatë netëve të gjata të fillimit të dimrit të vitit 2019 (në një forum tjetër). Ishte koha kur u riktheva në rrjetet sociale pas ca vite pauzë.
Një lojë e bukur plot pasion e të qeshura. U transformua në miqësi. U bë krahu i djathtë ku mbështetja kokën. Dora e fortë që më jepte drejtimin e duhur. Prehëri që mbante këmbët e mia kur dridheshin nga sfidat e jetës. Zemra që më ofroi ngrohtësinë dhe çiltërsinë më të pastërt se të kristalit. Nga miqësia u kthye në diçka më tepër
Me ca shkëputje të vogla në pamundësi të ishim bashkë, do thoja se lidhja JONË është një BUMERANG DASHURIE, që sado të largohemi, sërish kthehemi te njëri tjetri. Dhe vite të bukura na presin.
Lidhja jonë është ai ajri që unë e thith e pangopur, Just Breathe.??
![]()
Faleminderit lolHajt me nje cun ishalla LoL