• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Na pershkruaj me pak fjale lidhjen tende:

Na pershkruaj me pak fjale lidhjen tende:

• Gjithsej votues
    17
Votova

E kam thënë me fraza e me këngë e me çfar nuk e kam thënë, nëpër tema të ndryshme. Tani po e përmbledh këtu.
Ishte diçka që filloi diku gjatë netëve të gjata të fillimit të dimrit të vitit 2019 (në një forum tjetër). Ishte koha kur u riktheva në rrjetet sociale pas ca vite pauzë.
Një lojë e bukur plot pasion e të qeshura. U transformua në miqësi. U bë krahu i djathtë ku mbështetja kokën. Dora e fortë që më jepte drejtimin e duhur. Prehëri që mbante këmbët e mia kur dridheshin nga sfidat e jetës. Zemra që më ofroi ngrohtësinë dhe çiltërsinë më të pastërt se të kristalit. Nga miqësia u kthye në diçka më tepër ☺️
Me ca shkëputje të vogla në pamundësi të ishim bashkë, do thoja se lidhja JONË është një BUMERANG DASHURIE, që sado të largohemi, sërish kthehemi te njëri tjetri. Dhe vite të bukura na presin.
Lidhja jonë është ai ajri që unë e thith e pangopur, Just Breathe. ❤️??❤️

E kam thënë me fraza e me këngë e me çfar nuk e kam thënë, nëpër tema të ndryshme. Tani po e përmbledh këtu.
Ishte diçka që filloi diku gjatë netëve të gjata të fillimit të dimrit të vitit 2019 (në një forum tjetër). Ishte koha kur u riktheva në rrjetet sociale pas ca vite pauzë.
Një lojë e bukur plot pasion e të qeshura. U transformua në miqësi. U bë krahu i djathtë ku mbështetja kokën. Dora e fortë që më jepte drejtimin e duhur. Prehëri që mbante këmbët e mia kur dridheshin nga sfidat e jetës. Zemra që më ofroi ngrohtësinë dhe çiltërsinë më të pastërt se të kristalit. Nga miqësia u kthye në diçka më tepër ☺️
Me ca shkëputje të vogla në pamundësi të ishim bashkë, do thoja se lidhja JONË është një BUMERANG DASHURIE, që sado të largohemi, sërish kthehemi te njëri tjetri. Dhe vite të bukura na presin.
Lidhja jonë është ai ajri që unë e thith e pangopur, Just Breathe. ❤️??❤️
Hajt me nje cun ishalla LoL

Back
Lartë