• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mundesi te 2-te.......?‍♀️

sa here te eshte dhen ty nje mundesi e dyt??????
Se di.
Sepse edhe ne me esht dhen si mundesi e dyte sipas saj, se kam lexu si te atille. Thjesht ajo ska qen e bindur per ate sjell tek e un, ska njohur ate cka perfaqeson dhe e sigurt qe pas "mundesise" se dyte esht ber pishmon, sepse ka qen po i jjejti rezultat.
Me nje fjale te vetme, mundesine ja ka dhen vetes, jo mua ?

gjithnje ekziston mundesi e dyt cdo kujt nga ne ne cdo menyra dhe respekte I ka dhen jeta nje mundesi te dyte ndaj nuk ka te beje per zemer te dobet por me te qenit njeri
Kshu mendoj dhe unë
Dikur isha ekstremiste/tani jo më.
Çdo njërit nga ne duhet tna jepen mundësira

Kshu mendoj dhe unë
Dikur isha ekstremiste/tani jo më.
Çdo njëri nga ne duhet tna jepen mundësira
dhe une ashtu mendoja me pare por ka shumm gjera qe behen me te mira ne mundesi e dyt jo cdo gje eshte ok por ne pergjithsi eshte mundesi e dyte dhe duhet ????

Se di.
Sepse edhe ne me esht dhen si mundesi e dyte sipas saj, se kam lexu si te atille. Thjesht ajo ska qen e bindur per ate sjell tek e un, ska njohur ate cka perfaqeson dhe e sigurt qe pas "mundesise" se dyte esht ber pishmon, sepse ka qen po i jjejti rezultat.
Me nje fjale te vetme, mundesine ja ka dhen vetes, jo mua ?
ketu gabon ja kjo eshte mundesi e djegur nga ana jote jo per te sepse ajo eshte e qete ne vetvete qe teka dhen mundesi per te ndryshuar e ti nuk e ke vleresuar .?

Back
Lartë